Analyse
Kort Nieuws 13 jaar geleden - donderdag 16 september 2004

Wat nieuws over onze groeiaandelen.

· De dalende verkoop van de topdiagnosetest van Axis-Shield (191,00 pence) tijdens de 1ste helft woog op het beleggersvertrouwen. De vooruitzichten blijven niettemin bemoedigend. Houden.
· Het bedrijfsresultaat van de Estse onderneming Tallinn Department Store (6,50 EUR) zakte tijdens de eerste jaarhelft met 4,5 % tot  1,1 miljoen euro. Een terugval die meer bepaald te wijten was aan de bijkomende kosten voor de uitbreiding van haar Kaubamaja grootwarenhuizen. Houden.
· Vanuit een streven om haar positie in Azië te versterken, heeft de afdeling Photonics van Jenoptik  (7,25 EUR) 33 % verworven van Telstar Engineering, een Zuid-Koreaanse onderneming die gespecialiseerd is in meetinstrumenten voor de auto-industrie. Jenoptik houden.
· Dane-Elec Memory (2,98 EUR),  de Franse producent van geheugenmodules, boekte een winst van 3 miljoen euro, tegenover een verlies van 1 miljoen euro een jaar eerder. Houden.
· Eidos (106,75 pence), de Britse uitgever van videospellen, publiceerde teleurstellende resultaten met een verlies van 2,1 pence per aandeel voor het boekjaar 2003/2004 (afgesloten op 30 juni). De koers wordt hoe dan ook ondersteund door het vooruitzicht van een openbaar overnamebod. Houden.

Deel dit artikel