Analyse
Ingaan op kapitaalverhoging Laundry Systems Group? 15 jaar geleden - maandag 29 april 2002

INGAAN OP KAPITAALVERHOGING LAUNDRY SYSTEMS GROUP ?

Ik bezit aandelen van LSG en ik vraag me af of het aangewezen is mee te doen aan de kapitaalverhoging die het bedrijf momenteel doorvoert.

De industriële wasserijgroep Laundry Systems Group maakte in 1997 een veelbelovend debuut op de beurs. Maar sinds medio 1998 is het, op een oprisping begin 1999 na, met de koers altijd maar bergaf gegaan. De groep zit in slechte financiële papieren en moet nu zelfs op vraag van de banken nieuw kapitaal aantrekken. LSG geeft daarom nu nieuwe aandelen uit. Tot 6 mei geeft elk aandeel in uw bezit u het recht om in te tekenen op een nieuw aandeel LSG tegen de prijs van 5,17 euro. Gezien de vroegere hoge koers van LSG kan dit misschien een koopje lijken, maar toch zouden we niet meedoen. Een hele tijd geleden hebben we trouwens al aangeraden de aandelen LSG te verkopen. Ook het eerste kwartaal 2002 was erg moeilijk en volgens ons zal er niet snel beterschap komen in de situatie van het bedrijf. U verkoopt uw aandelen beter.

KOERS VAN HET AANDEEL LSG (in EUR)

De industriële wasserijgroep LSG maakte een veelbelovend beursdebuut, maar is ondertussen al een hele tijd van haar voetstuk gevallen en beterschap zit er volgens ons niet in. Meedoen aan de kapitaalverhoging lijkt ons dan ook absoluut niet aangewezen.

 

Deel dit artikel