Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:

Dit hebben we u te bieden.

 • Test Aankoop

 • Budget & Recht

 • Test Gezond

 • Test Connect

 • TA invest

 • Wijngids

Test Aankoop

Test Aankoop

Test Aankoop informeert je elke maand op een heldere manier over de kwaliteiten en tekortkomingen van honderden producten, toestellen of diensten die je dagelijks gebruikt. Hoe doen we dat? Op basis van vergelijkende tests en onafhankelijke onderzoeken, waarvan de resultaten met elk nummer van Test Aankoop rechtstreeks in je brievenbus belanden. Of je nu uitkijkt naar een gsm, een wasmachine, een televisietoestel, een wasmiddel, yoghurt, koffie, een koffer, een wagen … wij duiden naar goede traditie voor jou de "Beste Koop" aan. Zo ben je zeker dat je in alle objectiviteit de juiste keuze kunt maken … altijd voor een correcte prijs.

11 nummers per jaar • Jaarlijks honderden euro's besparing dankzij onze "Beste Kopen" • Ontvang elke maand een praktische gratis gids

Budget & Recht

Budget & Recht

Om de twee maanden licht Budget & Recht u in over de rendabelste beleggingen, de voordeligste verzekeringspolissen, je rechten in tal van situaties enz. De ideale aanvulling op Test Aankoop, want het tijdschrift helpt je om beter beschermd door het leven te gaan. Budget & Recht begeleidt je in de doolhof van reglementen, handelspraktijken, algemene contractvoorwaarden, administratieve procedures …, of je nu eigenaar of huurder bent, zelfstandige of loontrekkende, koper of verkoper. Je krijgt er de jaarlijkse Belastinggids gratis bovenop.

6 nummers per jaar plus de Belastinggids • Voor de verdediging van je rechten en de bescherming van je vermogen in alle omstandigheden

Test Gezond

Test Gezond

Het tweemaandelijkse tijdschrift Test Gezond waakt over je meest kostbare goed: je welzijn en dat van je gezin. Het magazine waarschuwt voor bedenkelijke praktijken, geeft klaar en duidelijk advies, reikt praktische tips aan en snijdt op een onpartijdige manier de grote gezondheidsthema’s aan, zoals bijvoorbeeld de alternatieve geneeskunde, sociale zekerheid, contraceptie, ecologie, dieetleer, geneesmiddelen, hygiëne, enz.

6 nummers per jaar • Een bron van heilzame tips voor heel het gezin

Test Connect

Test Connect

De opmars van digitale technologie is onomkeerbaar en heeft een steeds grotere impact op verschillende aspecten van ons leven als consument. Het tweemaandelijkse tijdschrift Test Connect biedt je praktische tips om meer uit uw digitale toestellen en applicaties te halen. Of het nu gaat om computers, tablets, smartphones, digitale camera's, slimme thermostaten of apps voor online winkelen: Test Connect legt je in heldere termen en stap voor stap uit hoe je zonder kopzorgen en risico’s meer digitaal kunt doen.

We geven je dus niet zozeer aankoopadvies, maar willen je vooral gidsen bij het gebruik van toestellen en toepassingen die je al hebt. Daarnaast waarschuwen we je ook voor bedenkelijke praktijken in de digitale wereld en leren we je hoe je je privacy en veiligheid kunt beschermen. Uiteraard is Test Connect, net als onze andere tijdschriften, volledig onafhankelijk.

Tweemaandelijks (6 nummers/jaar) • 40 pagina’s • Met praktische tips en handige stappenplannen

TA invest

TA invest

Uw referentie voor onafhankelijk financieel advies

Weekblad

Blijf week na week op de hoogte van al het financiële nieuws. De analisten van Test-Aankoop invest volgen de evolutie van meer dan 200 aandelen, talrijke fondsen en spaarrekeningen en geven u advies om uw portefeuille optimaal te beheren.

Maandblad

Een maandblad van 32 pagina's maakt ons aanbod compleet. 
In ons maandblad vindt u macro-economische analyses, dossiers (fondsen, obligaties, aandelen) en praktische tips om uw investeringsstrategie aan te scherpen en een portefeuille op maat samen te stellen. 

Ontdek Test-Aankoop invest.

Wegwijs in wijn

Wegwijs in wijn

In de gids Wegwijs in Wijn 2018 stellen wij u een selectie van 350 wijnen voor, allen verkrijgbaar voor minder dan € 15. De wijnen werden blind geproefd door een panel van kenners en werden eveneens onderworpen aan een aantal laboratoriumanalyses. Dat alles om uw keuze aanzienlijk te vergemakkelijken.

 

 • Meer dan 600 000 exemplaren verkocht sinds de eerste publicatie 
 • EXTRA : een koopwijzer in zakformaat, om overal mee naartoe te nemen 
 • EXTRA : 8 kortingsbonnen 
 • Formaat : 21,5 x 12 cm 
 • 304 pagina’s 
 • Normale verkoopprijs : € 31,25 
 • Prijs voor abonnees : € 25,20 

 

Als abonnee mag u de gids Wegwijs in Wijn 2018 vanaf half september 2017 in uw brievenbus verwachten.

 

De beste keuze voor een aangename prijs 

In deze editie van Wegwijs in Wijn nemen we u mee op reis langsheen 14 belangrijke wijnregio's over de ganse wereld. Per regio werd een twintigtal wijnen getest, oftewel in totaal 350 rode en witte wijnen verkrijgbaar in de Belgische supermarkten of bij gespecialiseerde wijnhandelaars. Naast de smaakbeoordeling vindt u ook de resultaten van onze laboratoriumanalyses (aanwezigheid van sulfiet en sorbinezuur, alcohol- en suikergehalte, zuurtegraad) terug in deze gids. Aan iedere wijn kenden op die manier een eindbeoordeling toe. Wijnen die een uitstekende kwaliteit en een goede smaak weten te combineren voor een aangename prijs bekroonden we met de titel Beste Koop. Een complete test aangevuld een lijst van meer dan 180 wijnhandelaars. 

Abonnees van Wegwijs in Wijn kunnen de nieuwe testresultaten eveneens raadplegen in de Koopwijzer wijn op onze website. Kers op de taart: aan deze koopwijzer voegen we jaarlijks ook meerdere wijnen toe die werden getest tijdens één van onze vele thematische degustatiemomenten.