Info

Onze labels in je winkelrek

01 februari 2022
onze labels

Bedrijven met producten of diensten die door onze tests en onderzoeken zijn erkend, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

Onze labels

In onze koopwijzers zetten we verschillende producten of diensten in de kijker die opmerkelijke resultaten halen tijdens onze tests in onafhankelijke labo's.

Deze producten of diensten worden gelabeld met:

  • Beste Koop: het product of dienst met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Beste van de Test: het product of de dienst die bij een vergelijkende test de hoogste globale kwaliteitsscore behaalde.
  • Eco & Efficiënt: het product is milieuvriendelijk en heeft een goede algemene score behaald volgens de criteria die zijn vastgesteld door onze experts.
  • Meest Betrouwbare Merk: het merk dat vijf sterren behaalde op onze betrouwbaarheidsindex dat ook beduidend hoger is dan het gemiddelde indexcijfer van andere merken en het merk heeft geen modellen met testresultaten minder dan vier sterren 

We stellen deze vier labels voor in licentie aan producenten van producten of diensten.

Daarnaast stellen we bedrijven ook in staat om hun producten in te dienen ter analyse buiten de klassieke vergelijkende test om het volgende label te verkrijgen: 

  • TA Approved: als het product positief beantwoordt aan drie basiscriteria, namelijk lokale (Belgische) productie, redelijke prijs en kwaliteit die overeenstemt met vereisten opgesteld door Test Aankoop. 

Ontdek de lijst van alle producenten die een licentie bij ons hebben bekomen:

Toegekende licenties