Info

Onze labels in je winkelrek

15 november 2017
Producten getest

Ondernemingen van producten of diensten die wij verkiezen tot Beste Koop of Beste van de Test, kunnen intekenen op een licentie om onze labels in hun communicatie te gebruiken. Op die manier proberen we onze testresultaten nog zichtbaarder te maken voor de consument, op het moment en op de plek waar deze het meest nodig zijn.

Onze labels

We belichten verschillende producten of diensten die tijdens de vergelijkende tests zijn opgevallen. Die producten of diensten verwerven labels zoals "Voordelige Keuze" (voldoende kwaliteit aan een scherpe prijs) of "Niet Kopen" (als ze ondermaats scoren). De labels "Beste Koop" en "Beste van de Test" bieden we in licentie aan aan de betreffende bedrijven.

Beste KoopDe producten en diensten die het label "Beste Koop" dragen, krijgen dat na vergelijkende en onafhankelijke testresultaten.

Het "Beste Koop"-label kennen we toe aan het ene product of de ene dienst uit onze tests met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Er kan meer dan één "Beste koop"-label worden toegekend in het geval van meerdere product- of dienstenfamilies.

Beste van de TestDe "Beste van de Test"-producten en -diensten verdienen dat label op basis van vergelijkende en onafhankelijke testresultaten.

Het label "Beste van de Test" wordt alleen toegekend aan het product of dienst met de hoogste totale kwaliteitsscore in elke vergelijkende test. Er kunnen enkel meerdere "Beste van de Test" worden behaald bij gelijkwaardige resultaten.