• Home
  • Magazines van mei beschikbaar in onze app TA Digitaal
Info

Magazines van mei beschikbaar in onze app TA Digitaal

25 april 2019

25 april 2019
De verzending van onze magazines is met een weekje uitgesteld om de recentste fiscale informatie te kunnen opnemen in onze Belastinggids. Je kunt de recentste nummers van Test Aankoop, Test Connect en Budget & Recht wel al raadplegen via onze digitale tijdschriftenapp TA Digitaal.

 

De volledigste en meest up-to-date informatie geven, gaat niet altijd over een leien dakje. Om de recentste fiscale informatie te kunnen opnemen in onze Belastinggids, die abonnees deze maand samen met hun exemplaar van Budget & Recht in de bus krijgen, hebben we de verzending van onze magazines met een weekje moeten uitstellen.

Daardoor krijg je als abonnee jouw Test Aankoop, Budget & Recht en Test Connect uitzonderlijk pas op 3 mei in de bus.

Kun je niet wachten om vandaag al te lezen hoe je burenruzies oplost, energie bespaart of jouw PC een verjongingskuur geeft?

Check dan als de bliksem onze digitale tijdschriftenapp TA Digitaal, de toegangspoort naar de digitale wereld van Test Aankoop. Daar kan je vanaf nu al alle tijdschriften consulteren. Test Aankoop, Test Connect, en sinds deze maand ook Budget & Recht!

Heb je de app nog niet op jouw smartphone of tablet staan? Download Test Aankoop Digitaal dan gratis via Google Play of de App Store en meld aan met je login van de website.