Tips

Slim kopen met onze koopwijzers

01 februari 2018

01 februari 2018
Tijd verliezen met de vergelijking van prijzen en producten? Dat is verleden tijd. Met onze 50 koopwijzers en 25 000 prijsnoteringen uit 350 winkels en 60 webshops, vind je in een mum van tijd wat je zoekt.

Bij Test Aankoop testen we producten en diensten om de kwaliteit ervan te beoordelen. Vervolgens maken we een klassement op gebaseerd op de kwaliteit en stellen we onze aanbevelingen voorop: Beste van de Test, Beste Koop...

Met de onderstaande gids haal je het meeste uit onze koopwijzers!

Naar onze koopwijzers
  1. Vind je niet meteen wat je zoekt? We houden je op de hoogte wanneer de koopwijzer wordt geüpdatet. Je kiest om een melding te ontvangen per mail of SMS en bepaalt ook de frequentie.
  2. Bewaar de laatste sortering en filters die je hebt geactiveerd in de koopwijzer. Deze worden opnieuw gebruikt bij je volgende bezoek
  3. Selecteer de criteria die jou interesseren om zoekresultaten te bekijken op je maat. De rangschikking wordt gemaakt op basis van de scores die het product of de dienst heeft behaald op onze onafhankelijke tests.
  4. Vertrouw op onze labels om een keuze te maken. Wij labelen de producten of diensten op basis van een berekening tussen de kwaliteit en de prijs. De Beste van de Test is het product die de beste kwaliteit heeft van alle geteste producten. De Beste Koop is het product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Voordelige Keuze heeft een kwaliteit dat voldoende is en een zeer interessante prijs. En Niet kopen is een product die wij om veiligheidsredenen afraden.
  5. Sorteer de producten op basis van je prioriteiten.
  6. Vind de beste prijzen in meer dan 350 winkels en 60 webshops voor het product van jouw keuze. We zoeken steeds naar de meest recente prijzen bij zowel traditionele handelaars als in webshops. Op die manier krijg je de mogelijkheid om het product of de dienst aan de beste prijs op de markt te vinden. Als het om een online shop gaat, zal je meteen doorgestuurd worden naar de desbetreffende site.
    We evalueren ook de kwaliteit van de webshops, analyseren onder andere de algemene voorwaarden, de verkoopvoorwaarden en vragen we de consumenten naar hun ervaring met de webshops . Je kunt ook geolocatie inschakelen om de dichtstbijzijnde traditionele winkel te vinden in je buurt.
  7. Klik op het hartje om het product toe te voegen aan “Mijn favorieten” en ontvang zo een melding als de prijs daalt
  8. Klik op “Vergelijk” om het product te bewaren in “Mijn selectie” die onderaan je scherm verschijnt. Zo kun je verschillende producten naast elkaar vergelijken.

Onze koopwijzers

Naar onze koopwijzers


Afdrukken Versturen via e-mail