Nieuws

Black Friday-deal: een Samsung-wasmachine voor €499 (-€250)

Op zoek naar een nieuwe wasmachine voor een knalprijs? Onze experts analyseren alle promoties in de aanloop naar Black Friday en hebben op MediaMarkt een goede deal gevonden.

20 november 2020

 

De korting van € 250 op de Samsung-wasmachine AddWash A+++ (WW91K6404QW/EN) voor € 499 in plaats van € 749 is erg interessant. MediaMarkt geeft geen einddatum voor deze promotieactie aan.

De wasmachine is een variant (zwarte deur en draaiknop) van een apparaat dat onze labels Beste van de Test en Beste Koop heeft verdiend.

In de grafiek hieronder zie je de trend voor de prijs van deze wasmachine in de afgelopen drie maanden. Je kunt de prijsontwikkeling van dag tot dag volgen op de productfiche in onze koopwijzer.

Via de fiche kun je ook de prijzen voor dit product in andere winkels bekijken. Misschien vind je dezelfde aanbieding in een andere winkel dichter bij jou. Na afloop van deze promotie kun je het model in het wit tegen € 499 vinden bij Krëfel et Vanden Borre (Black Friday-prijs, momenteel de beste aanbieding).

De mening van onze wasmachine-expert Bart Marrez: "Deze Samsung-wasmachine van energieklasse A+++ heeft een grote capaciteit van 9 kg. Het gemiddelde toerental bedraagt 1 400 rpm. In het algemeen zijn de prestaties van de machine zeer overtuigend. Van alle geteste machines kreeg dit model de hoogste eindscore. De promoprijs van ongeveer € 499 is dus zeer interessant."

Op zoek naar alternatieven voor deze machine? Raadpleeg gerust onze koopwijzer voor wasmachines.

Als je geïnteresseerd bent in andere aanbiedingen, neem dan een kijkje op ons Black Friday-platform. Daar helpen wij je de beste aanbiedingen te vinden uit meer dan honderd producten die onze experts hebben getest.

naar het Black Friday-platform