Nieuws

Wat kun je allemaal doen met een keukenmachine?

18 mei 2022

De Testers duiken in de wondere wereld van de keukenmachines. Zij gebruiken de foodprocessor als rasp voor wortels en maken een gezonde groentesoep met de soepmaker. Bekijk de video voor de resultaten.

Is een foodprocessor handig? En hoe werkt de soepmaker? Testers Marcel, Simon, Chris, Leticia, Phyllis en Jonathan delen hun ervaringen met deze keukenmachines.

Snijden, raspen, hakken… De keukenmachine kan het allemaal. Tester Leticia is zelf erg onder de indruk van haar geraspte wortels.

 

Bekijk de video hieronder:

De soepmaker is een handig keukenapparaat waarmee je gemakkelijk een gladde soep maakt.

Om het traditionele ambacht van soep maken te vergelijken met de moderne soupmaker, gebruikt Phyllis een pot en klassieke mixer. Jonathan mag de vernuftige soepmaker uitproberen.

Alle testresultaten van keukenmachines kun je op onze website bij de kleine elektrotoestellen terugvinden. Je vindt hier zowel de testresultaten als de kenmerken van elk toestel dat we hebben getest. Door verschillende zoekfilters in te stellen, vind je alle modellen die aan jouw zoekcriteria voldoen. Benieuwd naar de beste soepmaker? Wij hebben recent 10 soepmakers getest in het labo.

Soepmakers vergelijken

 

De avonturen van De Testers

Onze experts gaan uiteraard altijd secuur te werk bij het vergelijken van de keukenmachines, maar het is altijd goed om producten te laten testen door “echte mensen”, oftewel onze testers. Dat geldt ook voor elektrische fietsen, barbecues en televisies. Benieuwd naar wat zij nog meer testen? Ga dan gauw naar het platform van De Testers om alles te bekijken. 

 

Naar het platform van de testers