Nieuws

Nee, bol.com verlaagde de prijs van deze Bosch-keukenrobot niet met de helft

De keukenrobot Bosch MUM48A1 met een korting van 47 %? Niet te missen, vindt Bol.com. In werkelijkheid gebruikten ze de initiële prijs nooit echt en is de korting dus veel kleiner voor deze Beste Koop.

26 november 2020

Bol.com vergelijkt de Black Friday-prijs met een oorspronkelijke prijs van € 195. Maar die prijs heeft de webshop nooit echt gebruikt. Dat het louter om de theoretisch mogelijke adviesprijs gaat, wordt er wel bij vermeld, maar toch is dit hoogst verwarrend en misleidend voor de klant. Uit onze prijsanalyse blijkt ook de Bosch-keukenrobot nog niet zo lang geleden zelfs goedkoper was op deze webshop.

Dat dit geen droomdeal is, blijkt ook als we kijken naar hoe de prijs van dit toestel de voorbije maanden evolueerde in de verschillende winkels. Daarin zien we dat die vaak lager lag dan die € 103,99 en dat de prijs de voorbije weken zelfs flink werd opgetrokken, om dan naar het huidige niveau te worden teruggebracht.

 

De kans is dus reëel dat de prijs van dit toestel in de komende weken nog onder deze € 103,99 zal zakken. Ben je geïnteresseerd in dit toestel, dan kun je inonze koopwijzer de prijsmelder instellen die je een seintje geeft wanneer deze keukenrobot nog goedkoper wordt.

Volg intussen het nieuws over Black Friday en aanbiedingen die mogelijk wel interessant zijn op ons Black Friday-platform.

Naar het black friday-platform