Nieuws

Kies ook in coronatijden de beste keukentoestellen aan de beste prijs

12 mei 2020

Nu we niet op café en restaurant kunnen, gaan we massaal thuis in de keuken aan de slag. Meer dan ooit is het zaak om met behulp van onze koopwijzers de beste keukentoestellen aan de beste prijs te kiezen.

Nu we niet meer op café en restaurant kunnen gaan en we ertegenop zien om bij de bakker in de rij te gaan staan voor ons dagelijks brood, slaan we massaal aan het koken en bakken “in ons kot”. En die dampende espresso waarmee we ons vroeger aan een bistrottafeltje installeerden, zetten we nu gewoon zelf.

Verkoop keukentoestellen piekt

De trend om thuis te koken, brood te bakken en ons kopje koffie te zetten doet zich goed voelen in de webwinkels. De verkoop van keukentoestellen kent ongeziene pieken. Met name die van de broodmachines is op korte tijd maar liefst vervijfvoudigd. Door die stormloop zijn de broodmachines in veel onlinewinkels intussen zo goed als volledig uitverkocht.

Maar niet getreurd als je nergens nog een broodmachine aan een redelijke prijs kunt vinden. Met een keukenrobot en een klassieke oven lukt het eveneens om zelf brood te bakken. Ook eens proberen? Met ons recept tover je gegarandeerd lekker brood op tafel.

In onze koopwijzer keukenrobots haal je de beste keukenmachines om brooddeeg te kneden er heel gemakkelijk uit. Gewoon in de linkerkolom klikken op de zoekfilter “Brooddeeg kneden” en je ziet welke toestellen het best scoren in onze kneedtest.

68 Goede
kwaliteit
Beste
Koop
Keukenrobots
vanaf  549,00
78 Topkwaliteit
Beste van
de Test
Beste
Koop
Keukenrobots
vanaf  149,00
66 Goede
kwaliteit
Keukenrobots
vanaf  149,99

Met welke toestellen je voor de beste prijs de lekkerste koffie zet, zie je in onze koopwijzer espressomachines.

81 Topkwaliteit
Beste
Koop
vanaf  352,77
86 Topkwaliteit
Beste van
de Test
vanaf  616,98
81 Topkwaliteit
vanaf  435,00

Betaal niet te veel voor je keukenmachines

We volgen de prijsevoluties van alle geteste keukentoestellen dag na dag op en plaatsen ze in onze koopwijzers. Als je in de pagina van een toestel klikt op “Prijsevolutie” kun je de prijscurve bekijken.

Delonghi Price Evolution NL

Het valt op: sommige ketens hebben de afgelopen weken de prijzen fors opgetrokken. Met name de nu haast overal uitverkochte broodmachines zijn plots een pak duurder geworden, maar ook bij de keukenrobots en espressomachines zien we dat veel prijzen lichtjes omhoog gaan. Prijzen vergelijken is nu meer dan ooit de boodschap.