Nieuws

Doe de EHBA voor kleine huishoudtoestellen

04 mei 2021
eerste hulp bij aankoop van kleine huishoudtoestellen

Deze Eerste Hulp bij Aankoop (EHBA) van kleine huishoudtoestellen  helpt je doorheen de eerste beslissingen en keuzes die je moet nemen en maken als je zo’n nieuw toestel wil kopen, afgestemd op wat jij vraagt en wilt. En dat kan evengoed zijn dat je geen nieuw toestel nodig hebt.

Tijd voor een ander klein huishoudtoestel? Je stofzuiger versleten? Je koffiemachine van de jaren stillekens dat de laatste pruttel heeft gegeven? Je micogolfoven van vorig jaar die hapert? Tijd om te vernieuwen! Of net niet.

Elke consument maakt andere overwegingen wanneer in de keuken een nieuw huishoudtoestel nodig is. De ene gaat alle mogelijkheden overlopen en vergelijken en de andere kiest gewoon voor een betrouwbaar merk en klaar. Veel consumenten denken echter gewoon twee keer na en vragen zich eerst af of ze wel een nieuw toestel nodig hebben. En als het oude kapot is, of ze het niet eerst kunnen herstellen of laten repareren. 

Deze Eerste Hulp Bij Aankoop (EHBA) van kleine huishoudtoestellen helpt je bij deze eerste overwegingen en stuurt je naar een mogelijke oplossing. 

 

 

Geldt je garantie nog? En heb je hulp nodig om die af te dwingen? Dan kan Test Aankoop  je daarbij helpen. Bel ons op 02 542 34 29.

BEL 02 542 34 29

Wil je alle mogelijkheden overlopen en vergelijken, probeer dan onze koopwijzers voor kleine huishoudtoestellen uit.

Wil je meer weten over herstellingsmogelijkheden, de levensduur van toestellen en de impact op het milieu, luister dan naar onze podcast over ‘Laat je spullen langer leven’.

Kies je het liefst gewoon een goed merk? Dat treft want we hebben 43 000 consumenten in Europa, onder wie 7 000 leden van Test Aankoop, gevraagd welke merken van kleine huishoudtoestellen zij prefereren op het vlak van ‘ze gaan niet rap kapot en als ze toch kapot gaan, zijn ze te herstellen’. Ze beoordeelden twee aspecten: betrouwbaarheid en tevredenheid. De betrouwbaarheid bepaalden we door te vragen naar het aantal technische problemen en de ernst ervan. We hielden daarbij rekening met de leeftijd en het gebruik van het toestel. Ontdek welke merken goed scoren voor stofzuigers, microgolfovens, stoomstrijkijzers, espressomachines, broodmachines, keukenrobots en friteuses

NAAR ONZE RUBRIEK BETROUWBARE MERKEN