Nieuws

Domo My Blender: klein vermogen, maar doet precies wat hij moet doen

22 januari 2015
Domo Blender

De nieuwe blender van Domo blijkt vooral goed uitgerust om smoothies te maken en wordt geleverd met twee drinkflessen om uw vitaminedrankje in mee te nemen. Groenten hakken of soep bereiden kan deze blender niet.

Ideaal voor smoothies

Wie 's morgens nog snel een smoothie wil maken om mee te nemen naar het werk of om onderweg te kunnen drinken, maakt met  deze Domo My Blender een goede keuze . Met een druk op de knop vermengt u alle fruit en groenten, ook diepgevroren, rechtstreeks in een kunststof drinkfles. De inhoud van de twee drinkflessen bedraagt 300 ml en 600 ml.

Minder krachtig

Opgelet: fruit en groeten moeten wel redelijk klein versneden (max. 2,5 cm) zijn. Voor fruit met veel pulp moet u iets langer mixen omdat de motor van dit toestel minder krachtig is dan grotere soortgenoten. Domo My Blender heeft een vermogen van 300 Watt terwijl dat bij grotere modellen tussen 500 en 1 000 Watt ligt.

Beperkte toepassingen

Een minpuntje is dat dit toestel enkel en alleen te gebruiken is voor het bereiden van smoothies en niet geschikt voor andere toepassingen zoals het hakken van groenten en bereiden van soep of andere warme dranken.

Estetisch en voor een bepaalde doelgroep 

De basisblender is klein, compact, voorzien van handige zuignapjes en staat leuk in de keuken, op voorwaarde dat u plaats heeft voor een zoveelste keukentoestel. Na veelvuldig gebruik van de drinkflessen zijn er nog steeds geen muffe geurtjes te bespeuren. 
Al bij al een aanrader voor mensen met gezonde voornemens, te weinig tijd en die geen zin hebben in geknoei.