Nieuws

Laagste prijs voor Dolce Gusto espressomachine van Krups bij Cora

Heb je je oog laten vallen op de espressomachine Dolce Gusto Piccolo van Krups? Bestel ze dan bij Cora. Daar koop je het toestel voor € 49,90, dat is de laagste prijs van het moment, voordeliger dan in alle andere winkels.

25 november 2020

In zijn Black Friday-folder geldig van 24/11/2020 tot en met 30/11/2020 pakt Cora uit met een forse korting op de Krups Dolce Gusto Piccolo XS. De kleine espressomachine wordt er verkocht voor €49,90 in plaats van €89,90, dat is op dit ogenblik de laagste prijs voor dit toestel. Cora geeft zo alle concurrentie het nakijken, inclusief Amazon.nl waar dit toestel momenteel €51,73 kost.

Een erg interessante aanbieding dus, maar toch is dit niet de laagste prijs ooit. Eerder dit jaar kon je deze espressomachine al kopen voor minder dan €40, zoals je kunt zien op onderstaande grafiek die de prijsevolutie van het toestel weergeeft. Op de detailfiche van de Krups Dolce Gusto Piccolo XS kun je de prijsevolutie zelf op de voet volgen.

Het loont altijd de moeite om onze koopwijzer te raadplegen als je op zoek bent naar een goede espressomachine voor een interessante prijs.

Over deze Krups Dolce Gusto Piccolo XS kan onze expert koffiemachines Wim Billiet alvast niets negatiefs zeggen. “Als je voor die prijs een Dolce Gusto in huis kunt halen, is dat een ronduit uitstekende deal. Bij onze test hadden we niets aan te merken op de kwaliteit van dit basic toestel en de koffie die het serveert. Alleen misschien dat de capsules vrij duur zijn, maar dat is een algemene opmerking voor alle espressomachines van dit type.“

Geïnteresseerd in andere interessante deals? Op ons speciale Black Friday-platform helpen wij je de beste deal te vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts, en veel meer.

Naar het Black Friday-platform