Nieuws

De top 5 beste kerstcadeaus voor in de keuken

16 november 2022
keukenmachine van Kitchenaid met kerstversiering om als kerstcadeau tijdens kerst te geven

Kerstmis is de perfecte gelegenheid om uitgebreid te kokkerellen en je familie en vrienden de lekkerste maaltijden voor te schotelen. Het liefst ben je dan ook goed uitgerust met het juiste keukengerei. Lees snel welke cadeaus wij aanbevelen voor in de keuken. Hint: ze vallen allemaal onder onze beste producten van het jaar 2022!

man en vrouw zitten in de keuken tijdens kerst

 

Zelfgebakken brood met de broodmachine van Panasonic

 

Wat is er nu lekkerder dan de geur van vers brood in huis wanneer je ´s ochtends wakker wordt? Die droom kan werkelijkheid worden als je zelf brood gaat bakken. Een broodmachine als cadeau is ideaal: het is makkelijk en niet duur! Brood uit de winkels wordt namelijk steeds prijziger en het is niet altijd makkelijk om elke dag vers brood te kopen... 

We hebben verschillende broodmachines getest. De Panasonic SD ZP 2000 bleek niet alleen een zeer degelijke machine te zijn, maar kostte ook nog geen € 100.

Bekijk de broodmachine van Panasonic

 

Een multifunctionele keukenrobot van Bosch

 

Sta je vaak in de keuken dan is het misschien tijd om een nieuwe keukenrobot aan te schaffen. Wij bevelen het toestel BOSCH MUM48A1 aan, dat zowel Beste van de Test als Beste Koop is. Het is een goed uitgerust Bosch-toestel dat ongeveer € 150 kost. Compact en gemakkelijk op te bergen, maar toch groot genoeg voor al je recepten. Elke kok kan een keukenrobot gebruiken: hij raspt, snijdt en mengt al jouw ingrediënten.

Let wel: er zit geen mixer bij. Je kunt dus geen ijs crushen of smoothies maken met dit model. Gelukkig heeft dit apparaat wel onze duurzaamheidstests met glans doorstaan. Er is dus geen risico dat hij er voortijdig mee ophoudt.

Bekijk de keukenrobot van Bosch

 

Nauwkeurig ingrediënten wegen met de Beurer keukenweegschaal

 

Is er iemand in je familie een geweldige kok en brengt diegene al zijn vrije tijd door in de keuken? Mogelijk mist hij/wij een essentieel element in de keuken: een keukenweegschaal. De keukenweegschaal Beurer KS 25 die wij je aanraden is zeer gebruiksvriendelijk en snel. Onze deskundigen hebben onlangs een steekproef van verschillende soorten weegschalen gedaan en op basis daarvan heeft deze weegschaal het label Beste van de Test van ons ontvangen.

Met zijn uitstekende nauwkeurigheid en de mogelijkheid om eenheden om te rekenen is deze keukenweegschaal een must-have in elke keuken.

Bekijk de keukenweegschaal van Beurer

 

Een soepmaker van Moulinex om verse soep te maken

 

Niets aangenamer dan tijdens de winter op te warmen met een heerlijk zelfgemaakt soepje. Als kerstcadeau raden wij je deze Moulinex LM542810 My Daily Soup soepmaker aan. Deze ontving zowel de titel Beste van de Test als Beste Koop van ons. 

Voor wie graag verse soep maakt zonder op het fornuis te hoeven letten, is dit een zeer goede oplossing. Met de capaciteit van de blender kun je soep maken voor ongeveer drie personen.

Bekijk de soepmaker van Moulinex

 

Begin je dag goed met koffie van de Severin espressomachine 

 

Dit koffiezetapparaat is een perfect cadeau voor amateurbaristas. Voor een zacht prijsje kun je namelijk heerlijke zelfgemaakte espresso´s zetten. Onze experts bevelen deze Severin Espresa KA5994 espressomachine aan omdat hij goede koffie zet en je twee koffies tegelijkertijd kunt bereiden. En dat voor nog geen € 120! Met zijn elegante design past deze Severin machine perfect in elke keuken.  

Bekijk de espressomachine van Severin

 

Op zoek naar meer kerstcadeaus? Bekijk ons Rate My Deal platform om te zien of jij een goede deal in handen hebt en vind de beste koopjes. 

Vind aanbiedingen met Rate My Deal