Koopgids

Tips om een keukenrobot te kiezen

08 januari 2021
keukenrobot

Keukenrobots zijn er in allerlei maten en soorten. Met behulp van deze gids vind je het toestel dat jij nodig hebt.

Inleiding

Een keukenrobot kan een brede waaier van keukentaken uitvoeren, van mengen, kloppen, mixen, hakken, raspen tot deeg kneden en sap maken en soms zelf warme maaltijden bereiden. Eén machine kan zo allerhande afzonderlijke apparaten vervangen. Je bespaart er kostbare tijd mee en het resultaat is soms beter dan wanneer je het manueel zou doen.

In ons lab testen we de keukenrobots uitvoerig op gebruikscomfort, reiniging, duurzaamheid enz. We laten ze ook een reeks courante keukentaken uitvoeren. Bekijk de resultaten van onze tests, de scores die we hebben gegeven aan de meest recente modellen en machines die we aanbevelen.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

6 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

04/11/2021

Beste test aankoop team,
Als ik de volgende functies zou willen, welke machine neem ik dan best?

Juicing - blending - deeg kneden - eiwit opkloppen - deeg mengen - raspen - wegen - - snijden en mixen.

DANK!

Maria

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/10/2021

Ik zoek een toestel waar ik goed noten mee kan mixen, en zelf hummus en dergelijke mee kan maken. Eerder kleine hoeveelheden aldus, maar wel voldoende krachtig voor noten. Welk type toestel kies ik dan best?

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/10/2021
, Gereageerd:

Ook voor jou lijkt een food processor dan de beste oplossing! Kijk gerust even in de link die mijn collega hierboven publiceerde. ^Bertrand

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/09/2021

advies keuken robot voor persoon die voor de eerste maal alleen gaat wonen geen
groot budjet ,geen keuken prinses maar zeer leergierig

graag advies gebruiksgemak/betruwbaarheid

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/10/2021
, Gereageerd:

Hallo Emmanuel, ben je inderdaad niet zo’n keukenprins(es), dan kan een foodprocessor volstaan. Foodprocessors zijn in de eerste plaats gemaakt om te hakken, raspen, pureren en snijden. Bij dit type toestel staat de ronde mengkom op een motorunit met roterend hakmes. Over het algemeen is deze kom een pak kleiner dan die van een patisserierobot. Foodprocessors zijn uitgerust met verschillende accessoires voor het raspen en schijfjes snijden. Sommige modellen kunnen ook smoothies maken. We hebben er 29 van getest en je vindt al een beste koop vanaf €55 ... Meer info vind je nog hier:https://www.test-aankoop.be/huishoudelektro/keukenelektro/koopgids/koopgids-keukenrobot  ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/05/2021

Ik beschik over een Kenwood Majoor Titanium .
Bij het opkloppen van 180 ml eiwit en 300 g suiker knakte een van de draden van de klopper. De weerstand is hier toch niet zo groot voor een keukenrobot van die prijs. Als gepensioneerde bakker banketbakker en oud leraar hoor ik regelmatig dat men problemen heeft om te kneden doordat het deeg steeds naar boven klimt langs de kneedhaak. Zijn er 'og leden die dit probleem ondervinden?

Community

Doe je mee ?

test

Gerelateerde discussies