Koopgids

Tips om een keukenrobot te kiezen

08 januari 2021
keukenrobot

Keukenrobots zijn er in allerlei maten en soorten. Met behulp van deze gids vind je het toestel dat jij nodig hebt.

Inleiding

Een keukenrobot kan een brede waaier van keukentaken uitvoeren, van mengen, kloppen, mixen, hakken, raspen tot deeg kneden en sap maken en soms zelf warme maaltijden bereiden. Eén machine kan zo allerhande afzonderlijke apparaten vervangen. Je bespaart er kostbare tijd mee en het resultaat is soms beter dan wanneer je het manueel zou doen.

In ons lab testen we de keukenrobots uitvoerig op gebruikscomfort, reiniging, duurzaamheid enz. We laten ze ook een reeks courante keukentaken uitvoeren. Bekijk de resultaten van onze tests, de scores die we hebben gegeven aan de meest recente modellen en machines die we aanbevelen.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/05/2021

Ik beschik over een Kenwood Majoor Titanium .
Bij het opkloppen van 180 ml eiwit en 300 g suiker knakte een van de draden van de klopper. De weerstand is hier toch niet zo groot voor een keukenrobot van die prijs. Als gepensioneerde bakker banketbakker en oud leraar hoor ik regelmatig dat men problemen heeft om te kneden doordat het deeg steeds naar boven klimt langs de kneedhaak. Zijn er 'og leden die dit probleem ondervinden?