Nieuws

Orange-abonnementen worden duurder, maar wél met meer data

04 januari 2023
stijging prijzen orange abonnementen

Orange gaat hun prijzen voor mobiele en vaste abonnementen vanaf 15 januari verhogen. Om deze prijsverhoging te compenseren, verhogen zij het datavolume van de gsm-abonnementen. Daardoor zullen er voor sommige klanten goedkopere abonnementen bij de concurrentie te vinden zijn. 

De prijzen van Orange stijgen

Wat worden de nieuwe prijzen van de Orange-abonnementen? Hieronder vind je een overzicht met de verhoogde kosten voor gsm-abonnementen, internetabonnementen, LOVE DUO en LOVE TRIO met decoder en met streaming. 


Meer data voor gsm-abonnementen Orange

Orange probeert de bittere pil van deze nieuwe prijsverhogingen te verzachten door het datavolume van de gsm-abonnementen bijna te verdubbelen. Het duurste gsm-abonnement Go Extreme gaat zelfs van 70 GB datavolume naar 300 GB per maand. 

Voor klanten van Orange die vaak data te kort komen aan het einde van de maand of zelfs altijd extra data boven hun datavolume verbruiken, komt deze dataverhoging ten goede. Maar voor de klanten die geen nood hebben aan extra data, zijn daar vet mee! Voor hen bestaan er betere alternatieven bij de concurrentie:

  • Stel je betaalde € 32 voor een Go Intense-abonnement bij Orange, maar verbruikt steevast minder dan 20 GB per maand. Waarom zou je dan € 35 per maand betalen voor 70 GB? Dan ben je beter af bij Mobile Vikings, waar je voor € 29 per maand 50 GB datavolume ontvangt. Je kan nog meer besparen door over te stappen naar hey!telecom. Voor € 25 per maand heb je 40 GB aan data, dewelke zich na het eerste contractjaar verdubbeld tot 80 GB.

Wil je gsm-abonnementen vergelijken? Maak dan gebruik van onze tariefvergelijker gsm-abonnementen.


Vergelijk gsm-abonnementen

 

Bundels, televisie- en internetabonnementen van Orange ook duurder

Orange voert ook prijsverhogingen door op haar tv- en internetabonnementen, alsook haar bundels. Voor televisie gaat het om max. € 2 extra per maand en voor internet max. € 4. 

Voor de bundels LOVE Duo en LOVE Trio ga je meer betalen voor de televisie- en internetabonnementen, maar niet voor de gsm-abonnementen. Als klant met een LOVE-abonnement hoef je de prijsverhoging van de gsm-abonnementen dus niet te slikken, maar geniet je wel van de verdubbeling van het datavolume.

Ook hier heb je weer alternatieven als je geen behoefte hebt aan het verhoogde datavolume en je liever wilt besparen op je maandelijkse kosten:

  • LOVE DUO met één Go Plus gsm-abonnement bedraagt vanaf 15 januari € 56 per maand. Als je daar een tweede Go Plus-abonnement aan toevoegt voor € 16 per maand (deze prijzen zullen niet veranderen), dan betaal je binnenkort dus € 72 per maand voor LOVE DUO met twee gsm-abonnementen.

    Verbruik je met deze gsm-abonnementen minder dan 10 GB per maand? Dan heb je die verhoogde datavolumes helemaal niet nodig en kan je besparen door over te stappen naar een andere provider. Bij Mobile Vikings heb je bijvoorbeeld een bundel met een onbeperkt internetabonnement en twee gsm-abonnementen (elk 10 GB per maand) voor € 67 per maand. Op die manier spaar je op jaarbasis € 60 uit. 

Op zoek naar een nieuw internetabonnement of een nieuwe telecombundel? Maak dan gebruik van onze tariefvergelijker internetabonnementen en telecombundels.

Vergelijk telecomabonnementen