Nieuws

Actie: Telenet mag SD-box niet zomaar afschaffen

10 april 2014
Actie: Telenet mag SD-box niet zomaar afschaffen

10 april 2014

Telenet dwingt gebruikers met een perfect werkende SD-decoder om over te schakelen naar een HD-toestel, en dit op eigen kosten! U vindt ook dat dat niet kan? Als u klant bent, onderteken dan onze open brief om de telecomreus op andere gedachten te brengen.

De voorbije dagen kregen heel wat klanten van Telenet een brief in de bus. Hun operator meldt daarin dat alle SD-boxen vanaf 2 september moeten worden vervangen door een nieuw HD-toestel, omdat de uitzendingen in de lagere SD-beeldkwaliteit zullen stoppen. De kosten die hieraan zijn verbonden, worden evenwel niet vergoed door de operator zelf, maar zijn voor rekening van de klant!

Wij eisen dat de operator zijn SD-aanbod behoudt of het nieuwe HD-toestel gratis aanbiedt. Bent u ook klant? Door onderstaand formulier in te vullen, plaatst u mee uw handtekening onder de open brief in bijlage en steunt u deze eisen. Wij zullen de brief samen met alle handtekeningen binnenkort overhandigen aan Telenet.

Deze petitie is ondertussen afgesloten. Wij wensen hierbij de ruim 28900 mensen te bedanken die de petitie mee ondertekend hebben, want zij hebben het mogelijk gemaakt dat onze eisen meer kracht werden bijgezet.


Afdrukken Versturen via e-mail