Nieuws

Gelauwerde activity tracker nu te koop voor historisch lage prijs

De Fitbit Charge 4 schopte het tot Beste van de Test onder de activity trackers. Interesse? Dan is dit het ideale moment om je slag te slaan. Je vindt de tracker voor de historisch lage prijs van €98, dat is €51 goedkoper dan normaal en dus een besparing van 34%.

27 november 2020

De fitness tracker Fitbit Charge 4 staat momenteel op de websites van Vanden Borre en Krëfel in de aanbieding voor €98 in plaats van €149. Dat komt neer op een korting van €51 ofte 34%.

€98 is een historisch lage prijs voor deze smart activity tracker. Hij was sinds zijn lancering in april dit jaar nog nooit zo goedkoop, zoals je kunt zien op onderstaande grafiek die de prijsevolutie van het toestel weergeeft. Op de detailfiche van de Fitbit Charge 4 kun je de prijsevolutie zelf op de voet volgen.

 Heb je een Fitbit op het oog, dan is dit het uitgelezen moment om je aankoop te doen. Je haalt bovendien kwaliteit in huis, want de Fitbit Charge 4 kreeg van onze experts het label Beste van de Test.

Onze expert Maxime Lebrun is zeer te spreken over de Fitbit Charge 4: "Het is een lichte, comfortabele tracker met een accurate stappenteller, afstands- en hartslagmeting en prima smartfuncties voor notificaties van oproepen, sms’en en social media posts. Extra interessant is de ingebouwde gps, die bij sommige goedkope trackers ontbreekt. Je kunt hem langdurig gebruiken zonder te moeten heropladen. Enig minpuntje is misschien dat het mooie krasbestendige OLED-scherm niet zo goed leesbaar is in volle zon."


Zoek je een fitness tracker of sporthorloge, dan loont het altijd om onze koopwijzer te raadplegen. Je ziet er welke modellen in onze tests goed scoren en kunt op basis daarvan een goede koop doen.

Geïnteresseerd in andere interessante Black Friday-deals? Op ons speciale Black Friday-platform helpen wij je de beste deal te vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts, en veel meer.

Naar het Black Friday-platform