Nieuws

Onze beste hightechcadeaus voor het hele gezin met Kerstmis

14 november 2022
kerstcadeaus

Voor Kerstmis 2.0 maakten onze experts een selectie van de beste higtechproducten van 2022. Van smartwatches tot videodeurbellen, er is iets voor elke smaak en leeftijd.

Ben je op zoek naar het ideale hightechcadeau voor Kerstmis? Wij hebben enkele ideeën, voor alle smaken en leeftijden. Ontdek onze beste producten van 2022.

  1. Hoofdtelefoon JBL
  2. Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4
  3. Smartphone Xiaomi Redmi Note 11
  4. Luidspreker Ikea Eneby Gen 2
  5. Deurbel Ring Video Doorbell Wired

 

1. JBL Live 460 

  • Vanaf € 84

Is je petekind een muziekliefhebber die het liefst de hele dag naar muziek luistert? Geef haar deze compacte hoofdtelefoon van JBL, aanbevolen door onze deskundigen. Met zijn geluidskwaliteit, comfort en autonomie onderscheidt dit product zich van de rest. Als je je even moet concentreren, activeer je de ingebouwde ruisonderdrukking. De hoofdtelefoon kreeg ook topcijfers voor duurzaamheid in onze test.

ontdek de jbl live 460 nc 

 

2. Samsung Galaxy Watch 4 

  • Vanaf € 138

Is je broer een sportfan? Of overweegt iemand in je omgeving een smartwatch te kopen? Ga dan voor de Samsung Galaxy Watch 4. Dit model, dat als beste smartwatch uit onze test kwam, is goedkoop en scoort goed op gebruiksgemak. Behalve een stappenteller en een hartslagmeter telt dit horloge een heleboel functies: mail, berichten, oproepen, meldingen van sociale netwerken … Hij checkt zelfs de kwaliteit van je nachtrust.

ontdek de samsung galaxy watch 4 

 

3. Xiaomi Redmi Note 11 

  • Vanaf € 191

 

Ken je iemand die een nieuwe smartphone voor een lage prijs zoekt? Onze experts bevelen deze Xiaomi aan, die minder dan € 200 kost. Deze smartphone is niet geschikt voor 5G en ook niet waterdicht, maar heeft wel een mooi amoled-scherm en een prima batterijduur. Hij laadt vrij snel op en de fotokwaliteit is goed voor deze prijsklasse.

ontdek de xiaomi redmi note 11 

 

4. Ikea Eneby Gen 2 

  • Vanaf € 79

De Ikea Eneby Gen 2 is een goede draadloze luidspreker met een uitneembare batterij. Hoewel deze luidspreker nieuw op de markt is en tamelijk omvangrijk, krijg je waar voor je geld. Voor een prijskaartje van € 59 (plus € 20 voor de Ikea-batterij) krijg je goede geluidskwaliteit en een duurzaam product. De batterij heeft een autonomie van meer dan 24 uur, wat een must is om hem overal mee naartoe te nemen.

ontdek de ikea eneby gen 2 

 

5. Ring Video Doorbell Wired

  • Vanaf € 59

Volgens onze test is dit de beste slimme videodeurbel verkrijgbaar onder de € 100. Met de Ring Video Doorbell Wired kun je het hele gezin een plezier doen. Via de ingebouwde camera kun je iedereen zien die aanbelt, waar je dan ook zelf in huis bent. Je kunt de bezoeker ook horen en met hem spreken. Dat is handig en veilig. Voor dit product moet je wel een abonnement (vanaf € 4 euro per maand) nemen.

ontdek de Ring Video Doorbell Wired

 

Op zoek naar meer kerstcadeaus?

Bekijk ons Rate My Deal-platform met de beste aanbiedingen van onze geteste producten.

ontdek nog meer kerstdeals