Tips

Ontdek ons gratis nummer

26 juli 2017
App Test Aankoop Digitaal

26 juli 2017
Onze applicatie om onze magazines digitaal te lezen bestaat een jaar. Misschien gebruik jij de app al frequent. Of misschien wist je helemaal nog niet van het bestaan ervan af. Of heb je simpelweg nog niet de tijd gehad om ze  te ontdekken. Wij werkten een volledig gratis nummer uit om jou te laten kennismaken met onze app.

Download onze applicatie in de App Store of de Google Play Store en lees er ons gratis nummer.

Afgelopen zomer verscheen het eerste nummer van ons digitale magazine. Eén jaar later maken al heel wat leden gebruik van onze applicatie. Misschien jij nog niet? Daarom hebben we deze volledig gratis editie over voeding uitgewerkt. Je hoeft geen lid te zijn van Test Aankoop om ze te kunnen lezen. We willen iedereen de kans geven om de applicatie en de mogelijkheden ervan zelf te ontdekken. 

Kritische blik op voeding

In dit speciale nummer vind je de beste artikels over voeding terug die we in de laatste nummers van onze magazines Test Aankoop en Test Gezond hebben gepubliceerd. Onderwerpen waarmee je dagelijks te maken krijgt, worden er met een kritische blik benaderd. Je komt nuttige informatie te weten over vezels, vegetarisme, vruchtensappen, voeding invriezen, maar ook een reflectie op hoe groot onze porties eigenlijk zouden mogen zijn alsook een selectie van de beste keukentoestellen om je eten in een handomdraai te kunnen bereiden.

Meer dan een pdf

Onze digitale magazines zijn veel meer dan een eenvoudige pdf. Ze bieden je een andere manier van lezen met dynamische infografieken, interactiviteit, video’s, fotogalerijen en een lay-out die we afstemmen op de leesbaarheid op mobiele toestellen. Alle links in de artikels zijn trouwens aanklikbaar. Je komt meteen terecht op onze website waar je kunt deelnemen aan onze acties, onze koopwijzers kunt raadplegen, onze aankoopgidsen, onze dossiers of kunt achterhalen welke winkel een Beste Koop tegen de beste prijs aanbiedt.