Nieuws

Bodemprijs voor Sennheiser PXC 550-II: € 177

De Black Friday-actie bij Bol.com en Amazon.nl voor de draadloze hoofdtelefoon Sennheiser PXC 550-II is een uitstekende deal, volgens onze experts. Bol.com doet maar liefst de helft van de prijs af.

27 november 2020

 

Bol.com doet zomaar even de helft van de prijs van de Sennheiser PXC 550-II, van € 349 naar € 177. Indrukwekkend, maar dan heb je nog niet de goedkoopste optie. Die vind je bij Amazon.nl, waar deze hoofdtelefoon zelfs vóór Black Friday slechts € 183 kostte en nu voor € 176,28 in de digitale etalage staat.

In de grafiek met de prijsevolutie hieronder zie je dat de gemiddelde prijs voor deze Sennheiser sinds de lancering begin dit jaar altijd rond € 300 schommelde. Vier weken geleden werd de daling ingezet, om nu te eindigen bij de bodemprijs van € 176,28. Meer informatie over de prijsevolutie en alle kenmerken van deze hoofdtelefoon vind je in de detailfiche van de Sennheiser PXC 550-II.

 

Volgens onze expert hoofdtelefoons Maxime Lebrun is de geluidskwaliteit van deze Sennheiser zeer goed, ongeacht het muziekgenre. “Bovendien zit deze koptelefoon erg comfortabel en is hij uitstekend geïsoleerd tegen omgevingsgeluid." Toch zou Maxime eerder de Sony WH-1000XM3 aanbevelen, die een beetje meer kost.

Als je op zoek bent naar een hoofdtelefoon, loont het ook altijd de moeite om onze koopwijzer hoofdtelefoons te raadplegen. Dat is de beste manier om een koptelefoon te vinden die voldoet aan jouw eisen qua prijs en kwaliteit. 

Geïnteresseerd in andere interessante deals? Op ons Black Friday-platform helpen wij je de beste deal te vinden voor meer dan honderd producten, getest en aanbevolen door onze experts.

GA NAAR HET BLACK FRIDAY-PLATFORM