Nieuws

Sony-hoofdtelefoon in promotie bij Fnac? Je vindt hem elders goedkoper

Fnac biedt de Sony WH-1000XM3-hoofdtelefoon aan voor € 249 in plaats van € 299. Dit is echter niet de laagste prijs die momenteel beschikbaar is. Geen deal dus volgens onze prijsjagers.

24 november 2020

Wil je deze bluetooth-hoofdtelefoon tegen een betere prijs, dan koop je hem beter in een andere winkel, zoals Amazon.nl, Bol.com, Art&Craft of MediaMarkt.

Vind de laagste prijs

Bovendien is deze Black Friday-deal niet zo spectaculair. Fnac bood het toestel al eerder tegen deze prijs aan in december 2019 en tijdens de afgelopen solden in augustus, wat je ook kunt zien in de grafiek hieronder. Je kunt de detailfiche van de SONY WH-1000XM3 altijd zelf raadplegen in onze koopwijzer.

Onze expert hoofdtelefoons, Maxime Lebrun over dit model: "De WH-1000XM-3 blijft een referentie voor muziekliefhebbers die hun bluetooth-hoofdtelefoon overal mee naartoe willen nemen. Hij onderscheidt zich door zijn geluidskwaliteit, comfort en uitstekende ruisonderdrukking. Dankzij de release van zijn grote broer, versie 4, is dit model nu goedkoper, wat zijn prijs-kwaliteitverhouding nog beter maakt."
"Een van de verschillen met zijn opvolger zit in de weergave van de bassen: bij de opvolger is die neutraler, terwijl dit model de bassen graag wat accentueert. Het comfort is onberispelijk. De over-ear schelpen zijn zo goed ontworpen dat je de hoofdtelefoon ook na urenlang luisteren nog comfortabel kunt dragen. Zoals bij elk model raden we echter aan om de Sony WH-1000XM-3 eerst in de winkel uit te proberen om te kijken of hij goed past."

Vergelijk aanbiedingen

Zoals je kunt zien, is het altijd zinvol om prijzen en producten te vergelijken alvorens in te tekenen op een Black Friday-deal. Op ons Black Friday-platform helpen we jou de bestes deals te vinden voor meer dan 100 producten die door onze experts werden getest en aanbevolen, en nog veel meer.

Naar het Black Friday-platform

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren
Community

Test, beoordeel, deel

test

Gerelateerde discussies