Nieuws

Sony-hoofdtelefoon in promotie bij Fnac? Je vindt hem elders goedkoper

Fnac biedt de Sony WH-1000XM3-hoofdtelefoon aan voor € 249 in plaats van € 299. Dit is echter niet de laagste prijs die momenteel beschikbaar is. Geen deal dus volgens onze prijsjagers.

24 november 2020

Wil je deze bluetooth-hoofdtelefoon tegen een betere prijs, dan koop je hem beter in een andere winkel, zoals Amazon.nl, Bol.com, Art&Craft of MediaMarkt.

Vind de laagste prijs

Bovendien is deze Black Friday-deal niet zo spectaculair. Fnac bood het toestel al eerder tegen deze prijs aan in december 2019 en tijdens de afgelopen solden in augustus, wat je ook kunt zien in de grafiek hieronder. Je kunt de detailfiche van de SONY WH-1000XM3 altijd zelf raadplegen in onze koopwijzer.

Onze expert hoofdtelefoons, Maxime Lebrun over dit model: "De WH-1000XM-3 blijft een referentie voor muziekliefhebbers die hun bluetooth-hoofdtelefoon overal mee naartoe willen nemen. Hij onderscheidt zich door zijn geluidskwaliteit, comfort en uitstekende ruisonderdrukking. Dankzij de release van zijn grote broer, versie 4, is dit model nu goedkoper, wat zijn prijs-kwaliteitverhouding nog beter maakt."
"Een van de verschillen met zijn opvolger zit in de weergave van de bassen: bij de opvolger is die neutraler, terwijl dit model de bassen graag wat accentueert. Het comfort is onberispelijk. De over-ear schelpen zijn zo goed ontworpen dat je de hoofdtelefoon ook na urenlang luisteren nog comfortabel kunt dragen. Zoals bij elk model raden we echter aan om de Sony WH-1000XM-3 eerst in de winkel uit te proberen om te kijken of hij goed past."

Vergelijk aanbiedingen

Zoals je kunt zien, is het altijd zinvol om prijzen en producten te vergelijken alvorens in te tekenen op een Black Friday-deal. Op ons Black Friday-platform helpen we jou de bestes deals te vinden voor meer dan 100 producten die door onze experts werden getest en aanbevolen, en nog veel meer.

Naar het Black Friday-platform

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

19/04/2021

Ik heb een sony WH-1000X m3. Volgens de testen de beste. Ikzelf kon het toestel niet instellen. Mijn dochter heeft dan via haar smartphone ongeveer 20 minuten bezig geweest. Ze moest voor registratie (waarom nodig?) foto's maken van mijn aangezicht, linker en rechteroor???
Het geluidsniveau aanpassen door met je vinger over de oorschelp te gaan werkt meestal NIET; wanneer het werkt krijg je telkens een vervelende pieptoon..
De noise canceling kan je ook instellen, maar hoe??
Deze hoofdtelefoon staat nu in mijn bureaukast, ongebruikt. Ik gebruik nu een type van 20€.

Meld je aan om toegang te krijgen.

23/04/2021
, Gereageerd:

Hallo Walter, wat jammer om dit te vernemen. Het is waar dat de installatie van Sony hoofdtelefoons niet altijd voor de hand ligt voor mensen die minder gewend zijn aan deze apparaten. Daarom heb ik je probleem even voorgelegd aan onze expert van de betrokken dienst om je toch een oplossing aan te kunnen reiken. Zijn antwoord luidt als volgt:  

  • Het nemen van foto's van de oren is een optie die facultatief is, je hoeft het niet te doen. Het wordt gebruikt om de 360 Reality Audio tracks mogelijk te maken (en toegankelijk) via de Sony audiospeler. Dit formaat is niet erg gebruikelijk bij muziekdistributeurs, zodat de belangstelling beperkt is. Als je deze analyse niet wilt doen, klik je gewoon op "negeren" in plaats van "doorgaan".  
  • De tactiele geluidsregeling vergt enige gewenning, maar werkt heel goed als je de beweging eenmaal doorhebt. Onze expert gebruikt deze headset persoonlijk al 2 jaar en fouten zijn bij hem uiterst zeldzaam. Het is echter mogelijk dat je een defect apparaat hebt. In geval van twijfel is het misschien beter om naar de winkel te gaan waar je het hebt gekocht om te zien of dit het geval is of niet.
  • Je kunt de ruisonderdrukking instellen in de toepassing "Sony Headphones Connect" op jouw smartphone, in het tabblad "Geluid" en klik vervolgens op de knop die gekoppeld is aan "CTRL omgevingsgeluid". Als alternatief kan je in "Systeem" ook instellen dat de fysieke knop op je hoofdtelefoon de ruisonderdrukking in- of uitschakelt.

 Hopelijk slaag je er met dit advies alsnog in om deze hoofdtelefoon te doen werken, mvg, ^An 

Community