Nieuws

Laagste prijs ooit voor de JBL Xtreme 2 bluetooth speaker

Voor de snelle beslisser die op zoek is naar een bluetooth speaker: nog tot morgen vind je bij Mediamarkt de JBL Xtreme 2 (Gunmetal) voor € 139 in plaats van € 299. De laagste prijs ooit volgens onze prijsjagers.

27 november 2020

In zijn promotie die geldig is tot morgen, zaterdag 28 november, gebruikt MediaMarkt weliswaar de adviesprijs van € 299 om het percentage op te drijven. Maar de Black Friday-prijs van € 139 is wel de laagste prijs op de markt en de laagste prijs ooit voor deze speaker.

In onze koopwijzer vind je de JBL Xtreme 2 terug in het zwart in plaats van donkergrijs, maar verder zijn ze identiek. Dit verklaart waarom de prijs van € 139 niet terug te vinden is in de prijsevolutie-grafiek.

De mening van onze expert bluetooth speakers Roy Metz over dit toestel: “Sinds zijn opvolger, de Xtreme 3 op de markt is, kun je deze Xtreme 2 voor een voordeligere prijs op de kop tikken. De uit de kluiten gewassen en waterdichte bluetooth speaker is transporteerbaar, maar verdwijnt met zijn 2,4 kg niet zo gemakkelijk in de rugzak. Het is de ideale speaker voor wie geluidskwaliteit belangrijker vindt dan draagbaarheid. Zijn geluidskwaliteit is bij de besten voor dit segment: ze heeft heel veel dynamiek en is zowel goed gebalanceerd als gedetailleerd. Ook op het vlak van autonomie blinkt deze speaker uit: de batterij gaat maar liefst 26 uur mee. JBL voorziet een draagriem om het zwaardere toestel als een handtas te dragen, maar daarvoor moet je helaas bijna € 25 neertellen.”

Geïnteresseerd in andere goede deals? Op ons speciale Black Friday-platform helpen wij je de beste deals te vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts, en veel meer.

Naar het Black Friday-platform