Nieuws

JBL Charge 4-bluetooth speaker voor €99? Een interessante deal

Heb je interesse in een draagbare bluetooth speaker, dan is de JBL Charge 4 het overwegen waard. Bol.com biedt hem zolang de voorraad strekt aan voor € 99. Niet de laagste prijs ooit, maar wel een voordelig prijskaartje voor dit kwalitatieve model.

27 november 2020

Bol.com biedt de JBL Charge 4 vandaag aan voor een Black Friday-prijs van € 99 in plaats van € 179. Volgens onze prijsjagers, en zoals je kunt zien in de grafiek hieronder, is dat niet de laagste prijs ooit, maar het blijft wel een interessante korting van € 80. Op de detailfiche van de JBL Charge 4 kun je de prijsevolutie ook zelf op de voet volgen.

De mening van onze expert bluetooth speakers Roy Metz over dit model: “Zowel op het vlak van afmetingen als prijsklasse is deze speaker de directe concurrent van de Sony SRS-XB33. Het is een goed en draagbaar toestel dat het qua geluidskwaliteit niet haalt van de JBL Xtreme, maar het wel beduidend beter doet dan de JBL Flip 5. Het geluid is consistent, maar mist wel wat detail in de laagste tonen en kan wat gecomprimeerd klinken. De batterij gaat zo’n 20 uur mee. Je kan de speaker ook als powerbank gebruiken.”

 

Geïnteresseerd in andere goede deals? Op ons speciale Black Friday-platform helpen wij je de beste deals te vinden voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts, en veel meer.

Naar het Black Friday-platform