Nieuws

Terugroeping draagbare luidspreker Beats Pill XL

10 juni 2015
beats pill

10 juni 2015

De batterij van de draagbare luidspreker Beats Pill XL loopt het risico te verhitten in bepaalde (zeldzame) gevallen en stelt zo een veiligheidsprobleem. Apple vraagt alle gebruikers van dit apparaat om het terug te sturen en garandeert de terugbetaling.

Apple heeft in een persbericht laten weten dat de batterij van de Beats Pill XL in bepaalde uitzonderlijke gevallen kan verhitten en dus veiligheidsrisico's met zich meebrengt. Deze draagbare luidspreker wordt sinds januari 2014 over de hele wereld verkocht door Beats, Apple en andere verkopers. Ze bestaan in 5 kleuren: zwart, wit, roze, staalblauw en zilver.

Als u over een Beats Pill XL beschikt, gebruik die dan niet langer en volg de onderstaande procedure om die terug te sturen naar Apple. In ruil ontvangt u credits voor de Apple Store of een terugbetaling van € 300.

Terugnameprocedure

Apple vraagt u om uw retouraanvraag in te dienen via dit webformulier.

U ontvangt vervolgens een gefrankeerd pakket om uw toestel terug te sturen. De credits voor de Apple Store of de elektronische terugbetaling worden u binnen de 3 weken bezorgd.

Op zoek naar een andere draagbare luidspreker? 

Onze Koopwijzer draagbare luidsprekers helpt u te kiezen uit 14 door ons geteste modellen.