Nieuws

Replica’s van Airpods: van het slechtste dat we testten

27 november 2019

De zeer hoge prijs van Apple Airpods heeft bepaalde spelers geïnspireerd om een imitatie van de oortjes aan te bieden tegen een lagere prijs. We wilden weten wat een replica van Apple Airpods waard is in vergelijking met het officiële model. De conclusie is duidelijk: het gaat om het slechtste model oortjes dat we ooit hebben getest.

De TWS i9S-oortjes, van Chinese oorsprong, kunnen op het eerste gezicht worden verward met het origineel, maar het prijsverschil is enorm. Met ongeveer € 18 zijn de oortjes bijna tien keer goedkoper dan de nieuwste versie van de Airpods. Om nog maar te zwijgen van de nieuwste Airpods Pro die € 279 kosten!

Zeer slechte kwaliteit 

Helaas hebben ze alleen hun prijs om mee uit te pakken, want onze test toonde aan dat ze van zeer slechte kwaliteit zijn. Dit is gewoon het slechtste model dat we ooit hebben getest.

De tekortkomingen qua geluid zijn talrijk waaronder onbestaande bassen, een totaal gebrek aan diepte en een onaangename weergave. De oortjes passen niet goed in de oren en hun autonomie is zeer beperkt.

Kies beter een Beste Koop 

We willen dan ook vermijden dat je dit soort producten koopt die qua look op Apple Airpods lijken, maar op alle andere gebieden van slechte kwaliteit blijken.

Het is beter om onze Beste Koop-modellen te kiezen, die iets duurder zijn maar van een onvergelijkbare kwaliteit.

Alles resultaten van onze tests vind je op onze koopwijzer hoofdtelefoons en oortjes.

Vergelijk hoofdtelefoons en oortjes