Nieuws

Groepsaankoop oordoppen was groot succes

01 oktober 2019
Ear To Protect

Gehoorschade treedt sneller op dan je denkt en is onomkeerbaar. Meer dan 2600 consumenten tekenden in op onze groepsaankoop en genieten een mooie korting van € 30 bij de aankoop van op maat gemaakte oordoppen van onze partner Aurilis. #eartoprotect

Muziek tijdens het uitgaan, een concert of een festival staat vaak zo hard dat je grote kans loopt op onomkeerbare gehoorschade. Ook voor korte periodes draag je dus beter gehoorbescherming. Oordoppen op maat passen perfect in je oor, gaan zo’n vijf jaar mee en bieden de beste bescherming en het beste draagcomfort. Helaas zijn ze wel wat duurder. Omdat wij veel belang hechten aan goede en betaalbare gehoorbescherming, kon je via onze groepsaankoop een extra korting genieten bij de aankoop van oordopjes op maat bij onze partner Aurilis.

Eén op de vijf deed al bestelling

Meer dan 2 600 consumenten tekenden in op deze groepsaankoop, en ongeveer zo'n 20 procent van hen ging reeds langs bij de hoorcentra van Aurilis om de oordoppen te laten opmeten. Wie zich heeft ingeschreven, heeft nog tot 15 oktober de tijd om een afspraak te maken bij een hoorcentrum in de buurt en met een mooie korting oordoppen op maat te bestellen. Je vindt hiervoor alle details terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt gekregen na je inschrijving. Wacht dus niet te lang!

Met oordoppen op maat kun je nog steeds volop genieten van de gesprekken én de muziek, en blijft het feestje leuk zonder gehoorschade. Universele oordoppen of wegwerpoordoppen kunnen niet tippen aan de kwaliteit en het comfort van zulke aangepaste exemplaren. In ons dossier over gehoorschade lees je hoe en waarom. Want zelfs zonder de korting van onze groepsaankoop zijn zulke oordoppen de investering waard.