401 Keer bekeken
6 Reacties
0 Likes
Voeding en gezondheid onder de loep van

Hoe wij testen
Hoe testen wij bladerdeeg ?
26 november 2019

Of het nu bestemd is voor je befaamde quiche lorraine of voor je smeuïge appeltaart, bladerdeeg is hét ingrediënt waarmee je recept valt of staat. Wij vertellen je hier hoe wij dit hebben getest.
Inleiding
Voel je je niet geroepen om aan de tijdrovende, technische bereiding van bladerdeeg te beginnen. Dat is geen enkel probleem: in de supermarkt liggen er tal van kant-en-klare, koelverse en diepgevroren oplossingen voor het rapen. Wij hebben er 24 voor jou getest, zowel voor zoete als hartige gerechten.
Welk bladerdeeg scoort het best over alle criteria heen ? Ontdek de resultaten in onze koopwijzer bladerdeeg.
/test%20with%20us-01.png?rev=f0372126-5980-41f1-9523-5470577b6c4a&mh=80&hash=9936371431BC7FD5649CF5AEAEE88E2A)
Deelnemen aan de discussie
Doe mee en geef je mening of stel je vraag.
reacties