Voeding en gezondheid onder de loep van logo TA
Hoe wij testen

Hoe testen wij bladerdeeg ?

26 november 2019

Of het nu bestemd is voor je befaamde quiche lorraine of voor je smeuïge appeltaart, bladerdeeg is hét ingrediënt waarmee je recept valt of staat. Wij vertellen je hier hoe wij dit hebben getest.

Inleiding

Voel je je niet geroepen om aan de tijdrovende, technische bereiding van bladerdeeg te beginnen. Dat is geen enkel probleem: in de supermarkt liggen er tal van kant-en-klare, koelverse en diepgevroren oplossingen voor het rapen. Wij hebben er 24 voor jou getest, zowel voor zoete als hartige gerechten.

Welk bladerdeeg scoort het best over alle criteria heen ? Ontdek de resultaten in onze koopwijzer bladerdeeg.

Naar de koopwijzer

User name

Deelnemen aan de discussie

Neem deel aan dit gesprek door je vraag of commentaar in onze community Voeding te stellen

reacties

Wees de eerste om te reageren