Server Error
Server Error
Server Error
Server Error
Gezondheid

Test Aankoop zet gehoorbescherming eerst met groepsaankoop #Eartoprotect

26 jul 2019

De cijfers over jongeren die gehoorschade oplopen zijn alarmerend, maar liefst 75% heeft af en toe last van een tuut in de oren. Het festivalseizoen draait op volle snelheid en Test Aankoop wil daarom zoveel mogelijk mensen sensibiliseren. Om de stap naar de kwalitatieve gehoorbescherming voor iedereen mogelijk te maken wordt een groepsaankoop georganiseerd.

Maar liefst 400.000 jongeren zouden volgens de Universiteit van Antwerpen al gehoorschade hebben opgelopen. Bij 20 procent van onder hen is de schade onomkeerbaar. Hallucinante cijfers die aangeven dat er te weinig kennis over hoe we ons gehoor het best beschermen als we deze zomer op een festival, optreden of dansvloer terug te vinden zijn.

 

De actie wil de groei van het aantal jongeren met gehoorproblemen doen afnemen. Het riep daarvoor de hulp in van twee producenten die bereid waren om, een stevige selectieprocedure, een mooie korting aan te bieden gedurende de hele zomerperiode. De actie #eartoprotect verzamelde sinds midden juni al 2451 geïnteresseerden.

 

Het weekend van 27 en 28 juli vindt u de #eartoprotect-campagne terug op Suikerrock. De actie blijft nog lopen tot het einde van de zomer. Ingaan op het aanbod van de groepsaankoop op maat gemaakte oordoppen kan nog tot eind september.

 

#eartoprotect

www.eartoprotect.be

www.test-aankoop.be/acties/oordoppen

Server Error
Server Error