Server Error
Server Error
Server Error
Server Error
Onlineaankopen

Test Aankoop maakt u het leven gemakkelijk met de plug-in ”Beste Prijs”

29 jun 2018

Consumenten spenderen heel wat tijd aan het vergelijken van prijzen op verschillende websites. Gelijk hebben ze natuurlijk want de prijsverschillen kunnen best groot zijn.  Test Aankoop heeft beslist om hen het leven wat gemakkelijker te maken met de plug-in “Beste Prijs”, die vergelijkt  en bezorgt hen automatisch de beste prijs van het product dat hen interesseert.  Hiervoor moeten ze de website die ze bezoeken niet eens verlaten.  De plug-in evalueert bovendien of de webshop in kwestie volgens de analyse van Test Aankoop wel betrouwbaar is en gaat na welke nabij gelegen winkels het product aanbieden.  Een handige tool in de aanloop naar de solden!

www.testaankoop.be/applicaties

Vergelijken betekent besparen!

Test Aankoop blijft hameren op het feit dat de consument mooie besparingen kan realiseren als hij producten en prijzen vergelijkt.  Het is bovendien een van de hoofdmissies van de consumentenorganisatie: producten testen en vergelijken en een ‘Beste Koop’ (beste verhouding kwaliteit-prijs) en een ‘Beste van de Test’ bepalen.  Om de consument nog wat meer te helpen, lanceerde Test Aankoop de plug-in “Beste Prijs” die vergelijkt en automatisch de beste prijzen aanreikt van producten die hem interesseert zonder dat hij hiervoor van website moet veranderen.

 

Zo kan men, bij wijze van voorbeeld, 101 euro besparen bij de aankoop van een wasmachine van het merk Bosch via een andere webshop dan Vanden Borre of 1180 euro als men zijn televisie van LG op een andere webshop dan die van Media Markt.

 

Hoe werkt de plug-in “Beste Prijs”?

Deze plug-in moet worden gedownload in de Chrome- of Firefox-browser via www.test-aankoop.be/applicaties . De plug-in is beschikbaar voor iedereen, zowel voor leden als niet-leden. Terwijl je aankopen doet in een online shop en er een product van jouw keuze deel uitmaakt van onze groot gamma aan geteste producten dan zal er bovenaan de browser een banner verschijnen.  Meer dan 2000 producten worden vergeleken en het gamma zal in de toekomst enkel groter worden.

 

Dankzij deze banner zie je meteen of het product de goedkoopste prijs op de markt heeft of wat je kunt besparen als je het product in een andere online webshop koopt.

 

Door op "zie alle aanbiedingen" te klikken, word je meteen omgeleid naar onze koopwijzers van Test Aankoop. Van hieruit zal je toegang hebben tot de lijst met alle winkels en online webshops die dit product aan de laagste prijs aanbieden.

 

Betrouwbare website?

Met de plug-in “Beste Prijs” kom je, dankzij een door Test Aankoop gerealiseerde analyse van 52 webshops, ook te weten of de webshop in kwestie wel betrouwbaar is.  De door de consumentenorganisatie uitgevoerde analyses gebeurden op basis van criteria zoals de aanwezige informatie over de producten alsook de webshop zelf en het gebruik ervan, het beveiligen van de betaling, de verzending en terugbetalingen in geval van klachten.  Ook werd rekening gehouden met de klantentevredenheid.

 

Server Error
Server Error