Server Error
Server Error
Server Error
Server Error

Publicaties over Concurrentie

Zoeken naar de beste prijs en valse kortingen

28 nov 2019

Test Aankoop klaar voor ‘Black Friday’

Het fenomeen bestaat al geruime tijd in de Verenigde Staten, maar sinds enkele jaren is ‘Black Friday’ ook bij ons een niet te missen koopjesfenomeen geworden. In Amerika vormt de eerste vrijdag na Thanksgiving traditioneel de aftrap van het feestdagenseizoen en de kerstinkopen. Straffe kortingen op kleding, meubels, speelgoed en natuurlijk elektronica overspoelen nu ook de Belgische consument tijdens de laatste week van november. Voor consumentenorganisatie Test Aankoop het signaal om de consument te helpen met de beste prijs en (eventuele) valse kortingen te ontmaskeren.

Jumbo versus Jumbo

18 nov 2019

Wie is de goedkoopste ?

 

Met een volle winkelkar gespekt met nationale en internationale merken, huismerken en verse producten, rekende Test Aankoop af aan de kassa van de kersverse Jumbo-supermarkt in het Noord-Limburgse Pelt om nadien dezelfde boodschappen te doen bij de eerste Jumbo-vestiging over de grens, in Budel. Resultaat ? De nieuwbakken Peltse Jumbo-vestiging bleek maar liefst 17% goedkoper dan zijn tegenhanger in Budel, “boven de Moerdijk”.

 

COLRUYT OPNIEUW DE GOEDKOOPSTE SUPERMARKT VOLGENS TEST AANKOOP

18 dec 2017

Het jaarlijkse prijsonderzoek van Test Aankoop bevestigt : Colruyt is de goedkoopste supermarkt van België maar het verschil met Albert Heijn en Okay is klein. De duurste leerlingen van de klas voor een gemiddelde winkelkar zijn Proxydelhaize, Match en Smatch. Prijsbewuste consumenten kunnen nagaan hoeveel ze kunnen besparen op www.testaankoop.be/supermarkt. Uit de tevredenheidsenquête van de verbruikersorganisatie kwam, net als vorig jaar, Bio-Planet (een onderdeel van de Colruyt-groep) als beste supermarkt naar voren gevolgd door Colruyt en Okay. Onderaan de tevredenheidsladder vinden we Match terug.

Supermarktprijzen: Colruyt blijft prijsbreker in bikkelharde strijd

26 aug 2014

Slechts enkele van de vaststelling uit jaarlijkse prijzenstudie Test-Aankoop : Colruyt is nog steeds de goedkoopste supermarkt, de opkomst van Red Market zorgt voor een bikkelharde strijd en supermarktketen Albert Heijn neemt daarentegen dit jaar wat gas terug. Prijsbewuste consumenten kunnen surfen naar www.testaankoop.be/supermarkt

Server Error