Server Error
Server Error
Server Error
Server Error

Reconstructie van de slag van Waterloo : Test-Aankoop en de organisatoren treffen een schikking

07 feb 2017

Weet u het nog, van 18 tot 21 juni 2015 hadden de feestelijkheden plaats naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de slag van Waterloo, een evenement dat meer dan 200.000 toeschouwers trok en globaal gesproken ook goed is verlopen.

 

Een aantal onder hen heeft echter niet kunnen genieten van het spektakel zoals eigenlijk gewild.  Na samen rond de tafel te hebben gezeten, hebben Test-Aankoop en de organisatoren van het evenement een schikking getroffen, waarmee de personen die zich hebben gericht tot de verbruikersorganisatie, zich akkoord verklaarden.

 

Een evenement van grote omvang

Van donderdag 18 t.e.m. zondag 21 juni 2015 hadden de feestelijkheden plaats naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de slag van Waterloo: legerkampen, een openingsspektakel en twee historische reconstructies van de slag stonden op het programma.  Meer dan 200.000 personen woonden de feestelijkheden bij.

Globaal gezien zijn de feestelijkheden erg goed verlopen maar sommige personen hebben niet kunnen genieten van het spektakel in de mate dat ze zelf hadden verwacht en richtten zich tot Test-Aankoop.  De verbruikersorganisatie heeft vervolgens contact opgenomen met de organisatoren om een oplossing uit te werken waarin alle partijen zich zouden kunnen vinden.

 

Een package voor de personen die zich bij Test-Aankoop hebben gemeld

Na verschillende ontmoetingen en discussies, hebben de verbruikersorganisatie en de organisatoren een akkoord gevonden over een package dat zal worden aangeboden aan de personen die zich toendertijd bij Test-Aankoop hebben gemeld.  Na hen te hebben geconsulteerd over hun tevredenheid van het voorgestelde package, is Test-Aankoop akkoord gegaan.  De strijd lijkt dit maal definitief gestreden!

 

Server Error
Server Error