Info

Het team van Test Gezond

09 oktober 2017
team gezond

09 oktober 2017

Wie is verantwoordelijk voor de inhoud op deze website en in ons magazine Test Gezond? De onderzoekers van het "Health & Food"-team van Test Aankoop stellen zich voor. 

Maurice Vanbellinghen

Maurice Vanbellinghen: project officer health
Licentiaat in de moraalwetenschappen (VUB) met bijzondere interesse voor de wetenschappelijke methode in het medisch veld. Liefhebber van oude scooters. Bakt zelf zijn (zuurdesem)brood.

 

Jeroen Plessers

Jeroen Plessers: project officer health
Doctor in de Biomedische Wetenschappen, academische ervaring in immunologie en stamcelonderzoek. Naast verwoed sportfanaat, is hij liefhebber van gezelschapsspelletjes, quizzen en avontuurlijke wandelingen in de natuur.

 

Arnaud Alberts

Arnaud Alberts: product manager health
Bio-ingenieur met professionele ervaring in de wereld van de medische uitrusting. Naast zijn interesse in voeding en gezondheid, houdt hij van chocolade en sportieve uitdagingen.

 

Kathleen Mattens

Kathleen Mattens : technical administrative assistant health
Opvoedster met praktijkervaring in de geriatrische en psychiatrische zorgverlening, alsook in de zorg voor personen met een handicap (0-21 jaar). Haar grootste interesses zijn reizen, opera en dansen (Ballroom en Latin).

 

Ralph Clinckers

Ralph Clinckers: coördinator health department
Apotheker, PhD en geïntrigeerd door het menselijke brein. Hij houdt van koken, wandelen, fietsen en op citytrip gaan. Hij is ook verzot op zijn kinderen en (beach)volleybal.

 

Martine Van Hecke

Martine Van Hecke: expert gezondheid
Arts met een uitgesproken interesse in kwaliteit en betaalbaarheid van zorg, evenals in de rechten van de patiënt. Naast opkomen voor de rechten van de consument, hecht ze in haar vrije tijd vooral veel belang aan haar gezin en sport.

 

Aan Lievens

Ann Lievens: project officer health
Apotheker, drie jaar werkzaam in verschillende apotheken, reeds meer dan 15 jaar werkzaam bij Test Aankoop. Naast het belang dat ze hecht aan gezondheid, geneeskunde en cosmetica, houdt ze ervan om tijd met haar familie door te brengen en de wereld te ontdekken.

 

Katrien Renders

Katrien Renders: project officer food
Bio-ingenieur gespecialiseerd in voeding. Houdt van activiteiten in de buitenlucht zoals wandelen, fietsen en (moes)tuinieren.

 

 

Kathleen Bombaert

Katleen Bombaert : market researcher health & food
Afgestudeerd aan de Ephec in de internationale handel. Haar interesses liggen voornamelijk op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn in het algemeen. Ze houdt van haar drie kinderen, lopen en reizen.

 

Letizia Ceragioli

Letizia Ceragioli : technical administrative assistant food / market researcher food
Haar opleiding als grafisch ontwerper laat haar toe om creatief te zijn in het dagelijkse leven. Haar interesses zijn voeding, het maken van jeugdillustraties, muziek en haar twee kinderen zien opgroeien.

 

Gwendolyn Maertens

Gwendolyn Maertens: project officer food
Bio-ingenieur in de scheikunde (RUG), gespecialiseerd in levensmiddelentechnologie. Haar favoriete bezigheid is het oplossen van het vraagstuk "hoe verduurzamen we de voedingsketen?". Sociaal-cultureel geëngageerde dame, die zich graag creatief uitleeft, zowel in de keuken, in het naaiatelier als met een fototoestel. Ze houdt van zwemmen.

 

Stéphanie Bonnewyn

Bonnewyn Stéphanie: project officer food
Gediplomeerd diëtiste aan het Paul Lambin Instituut. Ze heeft al meer dan 15 jaar haar eigen privé-praktijk.

 

 

Gitte Wolput

Gitte Wolput: project officer health & redacteur
Defeat is a state of mind …” Deze licentiaat klinische psychologie houdt van vechtsport en family-time en heeft een uitgesproken fascinatie voor menselijk gedrag. Bruce Lee is haar grote voorbeeld.

 

Sigrid Lauryssen

Sigrid Lauryssen: coördinator Food department
Industrieel Ingenieur Biotechnologie. Overtuigd van de missie om consumenten te informeren en te stimuleren om gezond, veilig en duurzaam te eten.

 

 

Sophie Dewaele

Sophie Dewaele: coördinator market research
Handelsingenieur met expertise in marktonderzoek in Fast Moving Consumer Goods, zowel bij fabrikanten als bij retailers. Ze houdt van inspirerende nieuwigheden ontdekken op het vlak van voeding, gezondheid, kunst, natuur en stad.

 

Stefan Dewitte

Stefan Dewitte: aankoper en marktanalyst 
Aankoper en marktanalyst die heel het land rondrijdt om zijn slag te slaan. Meestal "undercover", vandaar dat we geen foto tonen. 

 


Afdrukken Versturen via e-mail