Nieuws

Eén jaar gratis verzekerd

15 juni 2022

Een ziekteverzekering is in ons land verplicht, maar wanneer je in het ziekenhuis belandt zal die niet alle kosten dekken. We raden daarom aan om ook een hospitalisatieverzekering af te sluiten. Wij willen uitzoeken hoe je de juiste kiest en jij kan ons daarbij helpen!

We zoeken 10 mensen die ons meenemen in hun zoektocht naar een (nieuwe) hospitalisatieverzekering. Vier weken lang zal je zoeken naar de verzekering die het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Je zult daarvoor offertes bij verschillende verzekeraars aanvragen tot je er rotsvast van overtuigd bent dat je de perfecte polis voor jou hebt gevonden.

Van jou verwachten we dat je bij elke ontvangen offerte een kort filmpje maakt. Begrijp je wat er geschreven staat? Strookt het aanbod met wat je gevraagd hebt? Enzovoort.

Wanneer jij klaar bent met je zoektocht, gaan wij aan het werk. Wij bekijken op basis van jouw persoonlijke gegevens of jouw gekozen offerte de meest optimale is. In ruil voor je medewerking, nemen wij één jaar lang de kost van je hospitalisatieverzekering voor onze rekening. Lees hier alle voorwaarden.

Geïnteresseerd? Vul dan als de bliksem deze vragenlijst in.

Schrijf je in

Heb je al een hospitalisatieverzekering? Geen probleem. Misschien brengt de zoektocht wel aan het licht dat jouw polis tekortschiet. Of misschien stel je gewoon vast dat jij al jaar en dag bij de beste verzekering voor jou bent aangesloten. Hoe dan ook, of je al dan niet overstapt aan het einde van de rit, beslis jij volledig zelf. Je kunt dan wel een doordachte keuze maken.

Schrijf hier in om samen met ons de markt van de hospitalisatieverzekeringen uit te testen. Op 1 juli weet je of je een van de 10 gelukkigen bent.