Nieuws

Jullie raadpleegden massaal onze koopwijzers autoverzekering en reisbijstandsverzekering

12 februari 2018

Bijna 40 000 bezoeken voor onze koopwijzer autoverzekering, meer dan 5 500 simulaties voor onze koopwijzer reisbijstandsverzekering: de tools van Test Aankoop Verzekeringen boeken duidelijk succes. We zetten de werking ervan nog eens op een rijtje.

Sedert enkele maanden helpt Test Aankoop Verzekeringen je via, verschillende koopwijzers, bij het afsluiten van een kwaliteitsvol verzekeringscontract, aangepast aan jouw behoeften, en voor een competitieve prijs.. En dit in twee sectoren: de autoverzekering en de reisbijstandsverzekering. 
Belangrijke noot voor de koopwijzer reisbijstandsverzekering : we beperken ons daar tot het helpen kiezen van het juiste contract. Daarbij profiteer je van onze meerwaarde: transparantie, neutraliteit en een diepgaande analyse van de verschillende polissen op de markt. Heb je je keuze gemaakt, dan wordt je doorverwezen naar de site van de verzekeringsmaatschappij in kwestie. Het afsluiten van het contract, de betalingen van de premie en de risicodekking vallen volledig onder diens verantwoordelijkheid.

Een tool voor autobestuurders … 

Sedert de lancering in oktober 2017 bezochten bijna 40 000 consumenten deze koopwijzer. 375 daarvan vroegen ook effectief een tarief aan bij onze 26 partners, wat heeft geleid tot meer dan 1 000 offertes. 

Raadpleeg hier onze koopwijzer autoverzekering

Er werden ook fikse besparingen gerealiseerd. Over de ongeveer 500 uitgebrachte offertes bedroeg  de gemiddelde jaarlijkse besparing zowat € 97 enkel en alleen voor de burgerlijke aansprakelijkheid (BA), € 131 voor BA en een kleine omnium en € 228 voor BA en een volledige omnium.

 

… en een andere voor reizigers

Sedert de lancering in maart 2017 werden er al meer dan 5 500 simulaties uitgevoerd. 1 280 consumenten klikten daarbij op de knop “ik ga akkoord”. 

 

Ter info, de meest gekozen polis is die van Mapfre (onze Beste van de Test), gevolgd door ING en Ethias (twee Beste Kopen).