Dossier

Reisbijstand online afsluiten

08 augustus 2019
Reisbijstand online afsluiten

08 augustus 2019

Vertrek je op vakantie en wil je reisbijstand online afsluiten? Dan moet je bij Test Aankoop Verzekeringen zijn. Beantwoord 5 eenvoudige vragen, vergelijk de prijs en de kwaliteit van de reisbijstandsverzekeringen en teken in. Makkelijker en veiliger wordt reisbijstand online afsluiten niet. 

Reisbijstand online afsluiten: start nu

Reisbijstand online afsluiten door 5 eenvoudige vragen te beantwoorden 

Reisbijstand bevat altijd bijstand aan personen in geval van ziekte, ongeval of overlijden. In de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen  hoef je maar 2 keuzes te maken:

1. Voor wie: alleen voor jezelf, voor jou en je partner of voor je hele gezin.

2. Waar: enkel in Europa, Europa plus het Middellands Zeegebied of de hele wereld.

Als je reisbijstand online afsluit, moet je ook beslissen of je bijstand voor je auto wil. Ga je met de wagen op vakantie? Dan is dat een verstandige keuze om je vakantie niet in het water te zien vallen door autopech. In de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen maak je snel de juiste keuze door deze 3 eenvoudige vragen te beantwoorden:

3. Hoeveel auto's wil je verzekeren? 

4. Wil je ook bijstand voor je auto in België of niet?

5. Wil je een vervangwagen in geval van problemen?

Vergelijk prijs en kwaliteit van de reisbijstandsverzekeringen 

Reisbijstand online afsluiten via de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen biedt verschillende voordelen omdat je makkelijk kunt vergelijken: 

  • Je ziet meteen welke reisbijstand Beste Koop is. Met de Beste Koop zit je altijd goed, want het is de reisbijstand met de beste prijs-kwaliteitverhouding. 
  • Je ontdekt de kwaliteitsscore en plus- en minpunten van alle reisbijstandsverzekeringen. 
  • Je weet welk prijsvoordeel je krijgt als je via Test Aankoop je reisbijstand online afsluit. 
  • Je kunt tot 5 reisbijstandsverzekeringen gedetailleerd vergelijken. Je ziet wat het bedrag is van de medische kosten, of je al dan niet een vervangwagen krijgt, of bestaande ziekten of gevaarlijke sporten gedekt zijn, of er een franchise is enz.

Teken in en klaar 

Beslist? Dan hoef je alleen nog op intekenen te klikken om meteen naar de website van onze partner doorgestuurd te worden voor alle formaliteiten. Reisbijstand online afsluiten doe je met kennis van zaken dankzij Test Aankoop Verzekeringen. 

Reisbijstand online afsluiten: start nu