Dossier

Reisbijstand online afsluiten

02 juli 2020
Reisbijstand online afsluiten

Vertrek je op vakantie en wil je reisbijstand online afsluiten? Dan moet je bij Test Aankoop Verzekeringen zijn. Beantwoord 5 eenvoudige vragen, vergelijk de prijs en de kwaliteit van de reisbijstandsverzekeringen en teken in. Makkelijker en veiliger wordt reisbijstand online afsluiten niet. 

Reisbijstand online afsluiten: start nu

Reisbijstand online afsluiten door 5 eenvoudige vragen te beantwoorden 

Reisbijstand bevat altijd bijstand aan personen in geval van ziekte, ongeval of overlijden. In de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen  hoef je maar 2 keuzes te maken:

1. Voor wie: alleen voor jezelf, voor jou en je partner of voor je hele gezin.

2. Waar: enkel in Europa, Europa plus het Middellands Zeegebied of de hele wereld.

Reisbijstand online afsluiten betekent dat je ook moet beslissen of je bijstand voor je auto wil. Ga je met de wagen op vakantie? Dan is dat een verstandige keuze om je vakantie niet in het water te zien vallen door autopech. In de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen maak je snel de juiste keuze door deze 3 eenvoudige vragen te beantwoorden:

3. Hoeveel auto's wil je verzekeren? 

4. Wil je ook bijstand voor je auto in België of niet?

5. Wil je een vervangwagen in geval van problemen?

Vergelijk prijs en kwaliteit van de reisbijstandsverzekeringen 

Reisbijstand online afsluiten via de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen biedt verschillende voordelen omdat je makkelijk kunt vergelijken: 

  • Je ziet meteen welke reisbijstand Beste Koop is. Met de Beste Koop zit je altijd goed, want het is de reisbijstand met de beste prijs-kwaliteitverhouding. 
  • Je ontdekt de kwaliteitsscore en plus- en minpunten van alle reisbijstandsverzekeringen. 
  • Je weet welk prijsvoordeel je krijgt. 
  • Je kunt tot 5 reisbijstandsverzekeringen gedetailleerd vergelijken. Je ziet wat het bedrag is van de medische kosten, of je al dan niet een vervangwagen krijgt, of bestaande ziekten of gevaarlijke sporten gedekt zijn, of er een franchise is enz.

Teken in en klaar 

Als je kiest voor een reisbijstandsverzekering van AXA Assistance, Europ Assistance of Globo van Test Aankoop Verzekeringen kun je meteen intekenen via de koopwijzer. Reisbijstand online afsluiten doe je op die manier met kennis van zaken

Reisbijstand online afsluiten: start nu