Nieuws

BNP Paribas Fortis verhoogt tarieven van Comfort Pack

29 oktober 2020

De aangekondigde prijsstijging van Fortis raakt een groot deel van het klantenbestand. Concreet zullen de kosten voor een Comfort Pack stijgen van € 3 naar € 3,5 per maand. Wil je dit vermijden? Gebruik onze koopwijzer om te checken of je niet beter overschakelt op een andere rekening, al dan niet bij een andere bank. 

Elk jaar is het hetzelfde liedje. Bij het vallen van de bladeren kondigen verschillende banken tariefverhogingen aan die begin januari van kracht worden. Zo heeft BNP Paribas Fortis net zijn Comfort Pack-rekeninghouders gewaarschuwd dat de prijs van hun rekening zal stijgen van € 3 naar € 3,5 per maand, wat neerkomt op € 6 extra per jaar.

Honderdduizenden klanten betrokken

BNP Paribas Fortis is de grootste bank van België, met naar eigen zeggen 3,6 miljoen klanten. Pakweg de helft van de particuliere klanten heeft gekozen voor het Comfort Pack. Gezien het grote aantal betrokken consumenten, is deze prijsstijging dus opmerkelijk. 

Een belangrijke eigenschap van dit pakket, als enige in zijn soort op de markt en voor heel wat consumenten ongetwijfeld erg interessant, is dat het pakket tot drie zichtrekeningen kan bevatten. Voor die € 3,5 per maand kun je dus bijvoorbeeld een zichtrekening openen op naam van elke echtgenoot afzonderlijk, plus een gezamenlijke rekening.

Niet tevreden? Reageer!

Heb je zelf een Comfort Pack ? Gebruik onze koopwijzer zichtrekeningen, selecteer het gebruiksprofiel dat het meest bij je past, of stel zelf je persoonlijk profiel op, en ontdek of het interessant is om een andere rekening te openen, eventueel bij een andere bank.  

Naar onze koopwijzer

Weet dat onze koopwijzer altijd up-to-date is: tariefaanpassingen die in de loop van het jaar aangekondigd worden, verwerken we meteen.