Nieuws

E-Account van Deutsche Bank geen Beste Koop meer

10 januari 2019

Na de Lion Account van ING is ook de E-Account van Deutsche Bank een betalende zichtrekening geworden. Zo verliest deze rekening haar plaats onder de Beste Kopen.

Banktarieven blijven stijgen. Eerder kondigde ING al aan dat geldopvragingen uit de (zogezegd gratis) Lion Account voortaan geld kost als de opvraging gebeurt bij een andere bank. Nu verliest de E-Account van Deutsche Bank zijn status van gratis zichtrekening.

DB M@x niet langer gratis

De EAccount maakt deel uit van de bundel DB M@x, waarin ook een spaarrekening zit. De bundel zal voortaan € 8 per trimester kosten, zo deelde Deutsche Bank onlangs mee.

Maar niet voor iedereen. De bundel blijft gratis voor klanten die meer dan € 10 000 bij Deutsche Bank hebben staan en voor hen die in het vorige trimester een beleggingsproduct hebben gekocht.

Nog maar twee Beste Kopen

De E-Account kreeg ons label Beste Koop omdat het een echte gratis zichtrekening was, zonder (verdoken) kosten en met een kosteloze kredietkaart. Nu verliest de E-Account die status. De enige Beste Kopen zijn nog Keytrade KeyPack en Argenta Girorekening.

Om te weten welke zichtrekening het best past bij je profiel, raadpleeg je onze tariefvergelijker voor zichtrekeningen.

Naar onze tariefvergelijker

Hier zijn de meest recente tariefverhogingen en nieuwe kosten in opgenomen. Afhankelijk van je bankgewoonten kan de tariefvergelijker je € 140 per jaar besparen.

Community

Geld & verzekeringen

Gerelateerde discussies