Dossier

Betaalkaart: welke gekozen?

03 augustus 2020
faites le bon choix

Een handleiding om je te helpen bij de keuze van een betaalkaart. Welkom in de wereld van de debetkaarten, kredietkaarten met uitstel van betaling, echte kredietkaarten en prepaid betaalkaarten.

Debetkaarten

Exclusief voor leden

Krijg toegang tot deze inhoud

Ontdek deze inhoud en veel meer !


Ik ontdek Test Aankoop!
User name

Deelnemen aan de discussie

Deelnemen door een vraag of reactie achter te laten

6 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/09/2021

Ik vind het jammer dat wij niet de keuze krijgen om onze oude kaart te behouden, vooral als blijkt dat ze niet goed werkt! De bank heeft geen respect voor de klant en werkt alleen maar in functie van haar eigen belangen ( voor de aandeelhouders en de bonussen voor de managers). Vroeger had je bij de oude ASLK bank zelf een winstdeelname voor haar klanten en een goede directe fysieke service. Nu kunnen wij bijna alleen maar meer en meer online werken en wij moeten alleen maar meer en meer betalen, zelfs voor zaken waar wij geen behoefte aan hebben!

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/09/2021
, Gereageerd:

Je hebt er inderdaad geen keuze in, maar er zijn ook geen extra kosten verbonden aan de nieuwe kaart. Mogen we vragen waarom je liever je oude kaart zou behouden? ^Bertrand

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/09/2021

Mijn nieuwe debet kaart van BNP Paribas wordt in al mijn winkels en warenhuizen geweigerd. Blijkbaar ben ik niet alleen in dit geval. Ik verneem via de media dat dit reeds sinds half augustus 2021 het geval is voor alle nieuwe bankkaarten van BNP Paribas. Het betreft een paar miljoen gebruikers. Nu men bij Test Aankoop uit vakantie modus is zou ik toch graag een reactie van een verbruikers organisatie vernemen in dit dossier.

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/03/2021

Orange schaft gsm-abonnement Kolibrie (8€) af en vervangt dit door Go-Light (10€). Hoewel dit nieuwe abonnement veel meer biedt, ben ik hiermee niet gediend. Mijn gsm is geen smartphone en ik bel belachelijk weinig (voor minder dan 8€ per maand aan communicatiekosten. Hoe los ik dit probleem op?

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/01/2021

had graag info ivm prepaid betaalkaart !Deze voor het gebruik van familiehulp !
heb info gevraagd bij de bank van Argenta daar vertelde ze me dat dat niet gaat via een gewone bank !ik heb het opgezocht via test aankoop maar geraak niet verder dan de eerste pagina (ben lid 4020 442-83 kunnen jullie me verder helpen
alvast bedankt

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/02/2021
, Gereageerd:

Hallo, ik heb dit even nagekeken en zal je een mail versturen met de nodige info ! mvg, ^An

Community

Geld & verzekeringen

Gerelateerde discussies