Dossier

Ken je Test Aankoop Verzekeringen?

03 september 2018
Ken je Test Aankoop Verzekeringen?

03 september 2018

Test Aankoop Verzekeringen helpt je om een kwalitatieve autoverzekering te vinden tegen een goede prijs. Ontdek er alles over in 7 punten.

1. Consumentenorganisatie

De belangen van de consument staan bij Test Aankoop centraal. Daarom kun je via de koopwijzer autoverzekeringen een kwalitatief verzekeringscontract vinden en afsluiten dat beantwoordt aan jouw behoeften en dit tegen een competitieve prijs.

Doe je voordeel met Test Aankoop Verzekeringen

2. Partners

Test Aankoop Verzekeringen werkt samen met verzekeringsmakelaars en met de directe verzekeraar Corona Direct om je autoverzekeringen te kunnen voorstellen. 

3. Korting

Dankzij de partnerships die we gesloten hebben, krijgen abonnees van Test Aankoop een mooie korting. Goed om te weten: ook als je geen abonnee bent, kun je rekenen op een prijsvoordeel.

4. Voor alle autoverzekeringen

Ben je alleen geïnteresseerd in de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid? Dat kan. Als je dat wil, kun je ook prijzen aanvragen voor een mini-omnium of full omnium. Bij de offertes krijg je ook nog de prijzen mee voor een bestuurdersverzekering, rechtsbijstand en eventueel voertuig- en personenbijstand

5. Helemaal op jou afgestemd

Om jou een scherpe prijs te kunnen geven, moet onze partner een aantal gegevens van jou hebben. Hoeveel rijervaring heb je? Was je al betrokken bij een ongeval? Welke auto wil je verzekeren? Allemaal vragen die een invloed hebben op de prijs van je autoverzekering. Hou rekening met een kwartiertje tijd om je groene kaart, je factuur en je rijbewijs bij elkaar te zoeken en alle gegevens in te vullen in de koopwijzer. Een kleine moeite als je weet dat je zo tot € 263 kunt besparen.

6. Onafhankelijk onderzoek

Als consumentenorganisatie doen wij onderzoek naar de markt van de autoverzekeringen. Wij pluizen de kleine lettertjes na van de contracten en beoordelen de verzekeringen op een aantal criteria. Op basis daarvan krijgt elke autoverzekering een globale kwaliteitsscore en een score op elk van de criteria (franchise, dekking, ...). Handig voor jou, want zo heb je voor elke autoverzekering ook zicht op de kwaliteit. Uiteraard is het nooit de bedoeling om reclame te maken voor verzekeraars. De kwaliteitsscore staat volledig los van de service die wij je als consument bieden via de koopwijzer.

7. Geen enkele verplichting

Ben je gewoon benieuwd om te zien of een overschakeling de moeite waard is? Dat kan. Als je vervolgens wil overstappen, dan kan dat via Test Aankoop Verzekeringen. Daarna contacteert onze partner jou om alles in orde te brengen voor je. 

Hulp nodig?

Bel ons gerust op 02 290 34 88. Dat kan van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur.