Dossier

Bereken je autoverzekering via Test Aankoop

31 juli 2018
Bereken autoverzekering via Test Aankoop

31 juli 2018

Op zoek naar een autoverzekering? Via Test Aankoop krijg je korting én heb je een duidelijk idee van de kwaliteit van de verzekeringen. Zo maken wij het verschil.

Bereken je autoverzekering

Wees voorzichtig als je prijzen van autoverzekeringen vergelijkt

Het ene contract is het andere niet. Daarom pas je beter op als je autoverzekeringen berekent en vergelijkt. Want een autoverzekering waar de premie na 1 schadegeval met 85% stijgt, dat wil je toch niet? Goedkoop kan dan heel snel duurkoop worden.

De koopwijzer autoverzekeringen helpt je

In onze magazines vind je regelmatig analyses van autoverzekeringen en een idee van de premies. Maar dat is niet alles. Met de koopwijzer kun je autoverzekeringen vergelijken en prijsaanvragen doen. Meer nog: je kunt probleemloos overstappen naar de verzekering die bij jou past. Daarvoor werkt Test Aankoop Verzekeringen samen met tussenpersonen.

Vergelijk de autoverzekeringen en bespaar

5 redenen om de koopwijzer van Test Aankoop Verzekeringen te gebruiken

 1. Je krijgt in 1 moeite prijsvoorstellen van verschillende verzekeraars.
 2. Je geniet korting op je autoverzekering, of je nu abonnee bent of niet.
 3. Je krijgt een kwaliteitsscore en de plus- en minpunten van elke verzekering.
 4. Je kunt je opzeg bij je huidige verzekeraar laten regelen door onze partner.
 5. Je staat er nooit alleen voor: bel 02 290 34 88 voor vragen of advies.

Zo bereken je je autoverzekering met de koopwijzer

 1. Je selecteert de dekking: de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid en eventueel een full omnium of mini-omnium.
 2. Je kiest de verzekeraars waarvan je een prijsvoorstel wilt.
 3. Je vult de gegevens in van je auto. Voor een goede prijs is het belangrijk dat we weten over welke auto het gaat. Hou je inschrijvingsbewijs, groene kaart en factuur van je auto bij de hand.
 4. Je voert de gegevens van de bestuurder in. Die hebben we nodig omdat de leeftijd van de bestuurder, rijervaring, eventuele ongevallen enz. een invloed hebben op de prijs. Zorg dat je je rijbewijs in de buurt hebt.
 5. Je krijgt een e-mail zodra de prijsvoorstellen van onze partners binnen zijn. 
 6. Je ziet je voordeel en de details van elke verzekering. Zo ben je zeker dat je een goede kwaliteit kiest voor een goede prijs.
 7. Je kunt beslissen om over te stappen door de knop ‘intekenen’ te kiezen. Een partner van Test Aankoop Verzekeringen zal je dan contacteren om alles verder te regelen.