We keken er zo naar uit, naar Roger Waters in Antwerpen...

We hadden onze tickets gekocht en ontvangen. Met een plekje in de zaal waarvan we dachten dat het daar wel in orde was.

Bleek dat we op één van de achterste rijen zaten (rij 36 in de paarse zone), met in ons zicht een stuk plafond dat de vloer vormde van een tribune boven ons. Dat maakte dat we maar net de onderste helft van het gigantische podium (de muur, The Wall) konden zien.

Van het grote, ronde projectiescherm (eigen aan de concerten van Roger Waters en Pink Floyd) kon je vanop die plek niks zien. Van de vlieger, die een stuk van de muur omver knalde, al evenmin. En van de solist, bovenop de muur, ook niks.

Dit is pure oplichterij. Die achterste 4 rijen zijn hoegenaamd niet geschikt om dit soort concerten bij te wonen. De klank is er ook afschuwelijk slecht. Dat men voor die plekjes geld DURFT te vragen, da's een ware schande!

(Die plekken zijn wel geschikt om bvb een tennismatch te bekijken, want je kijkt er - in tegenstelling met een concert, waar het spektakel zich vooraan bevindt - naar het midden van de zaal.)

U bent bij deze gewaarschuwd: koop geen kaartjes voor de achterste 4 à 5 rijen (vanaf rij 32 dus) van de paarse en de rode zone in het Sportpaleis, als je op een treffelijke manier een concert wilt bijwonen!