Een cadeautje van de dochter voor mijn 50ste verjaardag ! Kostprijs 150 euo :1 nacht en 1 ontbijt in de Ardennen .

We zagen het volledig zitten : het hotel werd gekozen op basis van zijn 'uitstekende kwaliteit', gastronomisch verwend worden, heerlijk ontbijt !

Resultaat : gastronomie werd genoten in en serre ..... een lopertje op de tafel...geen kaarsje kwam eraan te pas.Het hoogstaand gastronomisch menu werd aan een recordtempo opgediend door.... de heer des huizes.
Prijs per persoon : 50 euro !
Wij vroegen twee glazen witte wijn maar de heer des huizes adviseerde rode wijn. Op de kaart kosten twee glazen rode wijn 4 euro per glas maar de heer des huizes voelde zich in zijn nopjes ....en serveerde een goed glas . wij dachten 'ja voor 4 euro mag dat wel' ....rekening werd gemaakt en betaald.Wij kwamen thuis en keken nogmaals naar de rekening (want boekten een nacht bij ).... bleek dat we 19 euro betaalden voor de twee glazen wijn ! Wij stuurden een email en kregen er ook één terug : dat was de prijs ! Ongevraagd ! Dit is misbruik waar men als klant niets kan tegen beginnen.

Ontbijt op gastronomisch niveau : 2 stukken stokbrood, 2 cupjes confituur, 2 sneetjes bezwete kaas, 2 sneetjes vlees .... 1 kannetje koffie en nooit werd gevraagd of we nog koffie wensten. Prijs 150 euro / de kamers waren netjes maar verouderd.
Wij waren het enige koppel in het hotel .
De volgende dag kwam een groep voor een semenarie en dit was waarschijnlijk de hoofdactiviteit.

De twee ingangstickets voor een bezoek aan een leie mijn die inbegrepen waren bij de prijs moesten letterllijk gvraagd worden !

Testaankoop zou dringend werk moeten maken van deze ervaringen met Bongo want er zou een veel betere selectiecriteria moeten worden gehanteerd ! Prijs/kwaliteit is niet echt eerlijk te noemen

Het is de tweede maal dat wij een bongo bon cadeau kregen en ook de eerste maal kwamen wij in een zaak terecht waar de hoofdactiviteit niet B§B was ! Daar zaten wij tussen de sportmensen .....waar duidelijk prioriteit werd aan gegeven.

Dus een vraag aan Testaankoop : ga na hoe Bongo werkt , prijs /kwaliteit verhouding en wat met de ontevreden klanten ? waar hebben die een verhaal ? waar kan men klacht neerleggen ?
wie heeft dit ook meegemaakt ?

Dus Bongo : neen dank u !