Nieuws

Keukenrollen: onze abonnees vellen een oordeel

05 november 2018
Keukenrol test panel

290 van onze abonnees hebben 14 keukenrollen getest. Hun favoriete keukenrollen combineren esthetiek met absorptievermogen. En goed nieuws: een milieuvriendelijk product komt er als beste uit!

Panel van abonnees

Jouw mening als consument interesseert ons! Daarom hebben wij aan 290 abonnees gevraagd om keukenrollen  die verkrijgbaar zijn op de markt, te testen.
Vinden ze die voldoende absorberend, zacht, mooi, stevig?

Op de tweede pagina vind je de volledige resultaten van deze test en ook kom je ook te weten hoe je kunt deel uitmaken van ons testpanel.

Naar de testresultaten

We kunnen moeilijk zonder keukenrol

Je gebruikt ze om restjes eten weg te nemen, om gemorste vloeistoffen op te kuisen, ter vervanging van servetten, maar ook om je neus te snuiten, stof weg te nemen of het huishouden te doen. Kortom, de meesten onder jullie hebben steeds een keukenrol binnen handbereik, zeker in de keuken. Gemiddeld gebruiken onze testers naar eigen zeggen iets minder dan 3 rollen per maand.

Vijf van de 14 keukenrollen onderscheiden zich van de rest

Uiteraard is de absorptiekwaliteit essentieel voor een keukenrol. Maar het uitzicht is niet minder van belang, want de producten die als de mooiste werden beschouwd, werden ook het meest gewaardeerd door onze testers. Algemeen zijn het de (inter)nationale merkproducten die de hoogste scores halen, op de voet gevolgd door een eigen merk van een distributeur. En een milieuvriendelijk product prijkt eveneens bij de merken die in het oog springen.