Nieuws

Eglobalcentral? Wees voorzichtig met deze webshop!

30 juli 2018
Webshops

Naar aanleiding van klachten van onze abonnees is de webshop Eglobalcentral verwijderd uit de lijst van de webshops waarnaar onze koopwijzers verwijzen.

20%, 30% korting, tot 60% tijdens de solden, waanzinnige stockverkopen...: de webshop Eglobalcentral doet zich voor als de koning van de goedkope hightech. Naar aanleiding van uw klachten hebben wij besloten om de webshop Eglobalcentral te verwijderen uit de lijst van de webshops waarnaar onze koopwijzers verwijzen.

De klachten stapelen zich op

Zo is er Julien die een drone ter waarde van € 484 bestelde en die er al meer dan een maand op wacht. En dit terwijl de website een levering binnen 6 tot 8 dagen belooft. Hij eist de levering ervan en een vergoeding voor de lange wachttijd. Eglobalcentral reageert niet meer.

Bij Christopher is het een GoPro die hem zorgen baart. Hij heeft hem wel ontvangen (na 4 weken!), maar vermoedt dat het waarschijnlijk om een namaakproduct gaat. Het serienummer bestaat immers niet volgens de officiële website van het merk.

Deze twee voorbeelden staan echter niet alleen. Wij hebben meer dan 15 gelijkaardige klachten ontvangen. Als jij ook problemen ondervindt met een webshop of een ander bedrijf, nodigen wij je uit om klacht in te dienen via onze klachtenbox.

Naar de klachtenbox

Tijd om te handelen

In afwachting van een oplossing voor de problemen van onze abonnees hebben wij de webshop verwijderd uit de lijst waarnaar onze koopwijzers verwijzen.

Als je geïnteresseerd bent in online shoppen, nodigen wij je uit om onze koopwijzer webshops te raadplegen. Wij hebben  meer dan 100 online shops uit verschillende domeinen geëvalueerd, en hun werking beoordeeld op allerlei vlakken. 

Naar de koopwijzer webshops