Nieuws

Wintersolden 2021 nog tot 15 februari

21 januari 2021
wintersolden

De wintersolden 2021 zijn een nooit eerder geziene editie. Eerst moesten ze wat later dan normaal van start gaan en daarna werd beslist om er een stukje aan te breien en de einddatum te verschuiven.

De wintersolden zijn op 4 januari 2021 begonnen. In normale omstandigheden zou zaterdag 2 januari de startdatum moeten zijn geweest, maar omwille van de coronapandemie werd het begin uitgesteld naar de eerstvolgende maandag. Kwestie van een volkstoeloop in het weekend te vermijden.

In principe duren de solden precies een maand en lopen tot 31 januari. Dit jaar werd de periode omwille van corona verlengd tot 15 februari.

Maar niet alleen het tijdstip van begin en einde wijkt af van de regel. Ook het shoppen zelf verloopt anders dan anders.

Geen funshopping

Omdat we nog altijd volop met de coronapandemie te kampen hebben, mag je hooguit dertig minuten in de winkel blijven en in principe moet je alleen zijn. Je mag wel een minderjarig gezinslid of een hulpbehoevende meenemen, maar er wordt gevraagd om dat zo weinig mogelijk te doen. Je mag de winkel alleen in met een mondmasker en je moet eerst je handen ontsmetten.

Ter gelegenheid van de wintersolden geven we iedereen toegang tot een apart platform waar je een honderdtal producten kunt vinden die speciaal door onze experts zijn geselecteerd uit onze koopwijzers tv’s, smartphones, stofzuigers, espressomachines enz. Onze abonnees hebben uiteraard altijd toegang tot al onze koopwijzers om na te gaan welk product het beste bij hen past.

NAAR HET SOLDENPLATFORM

Zit je met een probleem?

Heb je nog een vraag over een aankoop tijdens de solden? Je kunt elke werkdag terecht bij de experts van onze Adviesdienst op het nummer 02 542 34 34, van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur (op vrijdag tot 16 uur).

BEL 02 542 34 34