Nieuws

Ontdek welke producten de beste deals krijgen

14 januari 2022

De eerste soldenweek zit erop. Onze experts gingen daarom na welke producten het meest in de aanbieding zijn. Ontdek waar en hoe je interessante koopjes kunt vinden via ons Rate my deal-platform.

De solden die op 3 januari begonnen, brengen duidelijk heel wat goede deals met zich mee. Onze experts noteerden een stijging van het aantal goede deals, van 14,6% vóór het begin van de solden tot zo'n 22,6% de laatste dagen. 

 

We spreken van een "goede deal" wanneer de kwaliteit van een product als "goed" of "uitstekend" werd beoordeeld tijdens één van onze test én wanneer de geadverteerde prijs nu lager is dan of vergelijkbaar is met de laagste prijs die we in de afgelopen twaalf maanden op de markt terugvonden. 

De meeste deals bij televisies

Bij enkele productcategorieën zien we beduidend meer "goede deals", met name bij de televisietoestellen (26,41%), gevolgd door smartphones (13,31%), koptelefoons (9,1%), wasmachines (7,36%) en tenslotte vaatwassers (6,05%).

Het is niet altijd eenvoudig om een afgeprijsd product in de solden nu wel echt een goede deal is. Daarom analyseren onze experts dagelijks honderden prijzen en promoties, zowel online als in gedrukte folders.

Hun resultaten alsook de resultaten van de duizenden producten die we al hebben getest vind je op ons platform Rate my deal. Zo maak je eenvoudig de beste keuze, per categorie, merk, model of winkel.


Ontdek ons platform