Nieuws

Ontdek onze gloednieuwe podcast Test Talks

17 november 2020
test talks

Spits je oren, want wij lanceren een gloednieuwe podcast: Test Talks. Samen met experts en ervaringsdeskundigen gaan we op zoek naar antwoorden op pertinente consumentenvragen. In onze allereerste aflevering buigen we ons over Black Friday: dé kortingsdag van het jaar of doorgedreven consumentisme? Klik op play en ontdek de meningen en tips van onze experts.

Test 1...2...3... Hier is hij dan, onze nieuwe podcast Test Talks. Een boeiende luisterreeks waarin we tal van thema's behandelen die vandaag leven bij de consument.

Aflevering 1: Black Friday

In de allereerste aflevering zoomen we in op Black Friday. Is die vanuit de VS overgewaaide hype echt de hoogmis aller kortingen? Onze woordvoerder Simon November en campaign officer Jens Van Herp gaan op zoek naar antwoorden, samen met hun centrale gast Sofie Geeroms, algemeen directeur van BeCommerce.be. Ze gaan aan de slag met tips en tricks van experts en consumenten om de beste koopjes te doen, en dat blijkt niet noodzakelijk op Black Friday zelf te zijn.

Aan het woord zijn onder meer Janick De Saedeleer (woordvoerster Mediamarkt/Saturn), Lien Meurisse (Adjunct-woordvoerster FOD Economie), Isolde Delanghe (directeur ModeUnie) en Paul van Cotthem (marketing expert Turnleaf). Daarnaast laten we verschillende consumenten hun zegje doen. Wat vinden Pieter, Kiki, Kristien, Lore, Kande, Tom, Simon en Mathias van Black Friday?

Waar wacht je nog op? Klik op de play-knop en ontdek onze allereerste worp!


Deze uitzending is ook rechtstreeks beschikbaar op de volgende platformen:
     
  

Meer advies op ons Black Friday-platform

Wil je meer tips en advies rond Black Friday, rep je dan naar ons speciale Black Friday-platform.

Naar ons Black Friday-platform

Deel je eigen ervaringen in onze community

Heb je zelf specifieke ervaringen met een product of een dienst - goede of slechte - dan kun je die altijd met ons en andere leden delen in onze community Test, Beoordeel, Deel

Deel je ervaringen in onze community Test, Beoordeel, Deel