Nieuws

Deze promoties zijn geen echte koopjes

05 februari 2021

Winkelketens slingeren deze tijd tal van aanbiedingen voor smartphones en bluetooth speakers naar ons hoofd. Maar niet elke promotie is echt de moeite waard. Volgens onze prijsjagers laat je de volgende “koopjes” beter aan je voorbijgaan.

Een goede slag slaan is zeker niet onmogelijk, maar blindelings voor elke promo vallen heeft uiteraard geen zin. Dat bewijzen deze vier “no deals” die onze prijsjagers selecteerden. Ofwel vind je ze momenteel goedkoper bij een andere verkoper, ofwel is het simpelweg niet de beste prijs van het moment.

Ons advies: raadpleeg eerst het product in onze koopwijzer. Zo zie je in één oogopslag waar en op welk moment je het tegen de beste prijs kunt vinden. Wil je weten wanneer de prijs zakt? Stel een melding in en wij houden je op de hoogte.

Samsung Galaxy A51

"Slechts" € 259 voor deze smartphone? Loop door! Niet alleen vind je de Samsung momenteel elders € 10 goedkoper (€ 249), Coolblue heeft hem eerder al voor een lagere prijs (€ 239) verkocht. Bovendien was de smartphone in januari nog een pak voordeliger te verkrijgen (€ 225).

 

Samsung Galaxy A42 5G

Fnac verkoopt deze Samsung Galaxy nu voor een promotieprijs van € 329, terwijl je hem er in de maand januari voor € 319 kon krijgen. Een fake deal dus! Belsimpel bood dit model trouwens voor € 318 aan tijdens Black Friday vorig jaar.

Wil je echt een goede deal doen, dan kijk je beter bij onze Duitse buren: op Amazon.de vind je hem momenteel voor € 279, de laagste prijs ooit.

Sony SRS-XB23

Heb je interesse in deze draagbare speaker van Sony, dan is € 79,90 bij Cora niet de beste prijs van het moment.

Bij MediaMarkt, Vanden Borre en Krëfel vind je de speaker momenteel voor € 77. Een prijs die Bol.com ook heeft toegepast tijdens Black Friday vorig jaar.

Wil je nog goedkoper gaan, dan kun je op Amazon.de terecht, de Duitse webshop biedt de speaker nu aan voor € 69,99.Sony SRS-XB33

Deze speaker wordt momenteel voor € 119,90 aangeboden door Cora, maar dat is niet de laagste prijs. Je vindt hem zo’n € 10 goedkoper (€ 109) bij MediaMarkt, Vanden Borre en Krëfel. Deze prijs heeft Dreamland trouwens ook toegepast tijdens Black Friday eind 2020.

Het voordeligst, namelijk voor € 102, kon je de speaker op de kop tikken op 14 januari jongstleden bij een partnerverkoper van Bol.com.

Wij vinden de beste deals voor jou

Op zoek naar promoties die wel de moeite waard zijn? Vind de beste deal voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts.

Vind de beste deals